Кейт Бекинсейл: Ако си жена с мнение, те смятат за кофти характер

ОFFNews 27 май 2016 в 17:39 13078 3

Кейт Бекинсейл.

"Мисля, че жените, били те управители, агенти, актриси, режисьори, са свикнали да филтрират мненията си по начин, който да не изглежда нападателен или да е лесно смилаем, нещо, което не се налага на мъжете. Рядко чуваш някой мъж да бъде описан като кофти, тежък характер, ако има мнение, което не е широко прието, за разлика от жените".

Това заяви актрисата Кейт Бекинсейл, цитирана от британския "Телеграф", в коментар за вродения сексизъм във филмовата индустрия по време на интервю за новия ѝ филм "Любов и приятелство" ("Love & Friendship").

Лентата на 42-годишната актриса е по адаптация на Джейн Остин, където тя играе коварна вдовица.

Според нея героинята ѝ е рядко срещан дамски персонаж, който е изключително проклет, диаболичен и жесток.

"Бях на прожекция в Сан Франциско, на която присъстваше доста обиграна публика, видяла всякакви неща на големия екран, но въпреки това хората си поемаха въздух шокирано, ужасени от държанието на тази жена от 1794 г. Помислих си, че живеем във време, в което всичко ни е достъпно, всичко може да се види в интернет порното, но въпреки това реакцията на публиката ми даде добър знак за човечеството", допълни тя.

Актрисата подготвя участие в още 3 проекта - психо трилъра "Стаята на разочарованието" ("The Disappointments Room"), петата част на "Подземен свят" - "Кървави войни" ("Underworld: Blood Wars") и "Шоколадовите пари" ("The Chocolate Money")

Бекинсейл също така коментира живота си в САЩ и посещенията си в Лондон, като подчерта, че дори след толкова години пак се чувства 100-процентова чужденка в Америка. Когато се върне в Лондон обаче - също не се чувства напълно местна.

"Чувствам се невероятно стара, когато ида в Лондон и всички магазинчета по "Чизуик хай роуд" са сменени. Отидох в "Джон Люис" (бел. ред. - верига магазини във Великобритания за дрехи, бяла и черна техника и т.н.) и там нямаше нито една стара жена с плетен пуловер, дори в галантерията. Всички бяха млади и модерни, и атмосферата бе напълно различна. Къде изчезнаха всички стари дами", запита британката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21668

3

Руслан

06.06 2016 в 23:58

С тая разкрачка другарката Бекинсейл сигурно може да обслужва 120 стана за една смяна.
А и няма бельо да и стяга.
Ноо сутиен ще трябва да тури дори и под работната престилка. Изискване на отдела за безопасност на труда.
И забрадка да прибере кичето, че въртящите части са опасни. Миг невнимание, цял живот страдание.
 
X

Да помогнем на украинските деца!