Как звучат Лейди Гага и Ели Голдинг в суинг вариант (видео)

OFFNews 27 май 2016 в 22:45 3639 1

Как биха звучали Лейди Гага, Ели Голдинг, Тейлър Суифт, Бионсе, Бритни Спиърс и Guns N' Roses преди 50 години? Това ще покаже и в България Скот Брадли с неговия Postmodern Jukebox.

Групата на Брадли идва за два концерта у нас: на 31 май - в Зала 3 на НДК, и на 1 юни - в Държавна опера - Пловдив.

Постмодерното шоу потапя публиката в атмосферата на холивудските новогодишни празненства от 40-те години.

Postmodern Jukebox идват у нас с петима солисти, степ танцьорка и оркестър, способен на всякакви импровизаци.

Шоуто им ще продължи 2 часа, а преди и след него винтидж атмосферата ще осигури популярното DJ дуо The Smugglers Collective.

Скот Брадли ще се срещне с феновете на винтидж културата у нас още на 29 май - по време на Vintage Garden Party в градината зад Народната библиотека.

Популярността на Postmodern Jukebox се дължи не само на изпълненията им пред публика, но и на присъствието им в социалните мрежи, които са главният им канал за промотиране. Доказателството - милиони последователи в YouTube и милиарди гледания - само кавърът на „Creep“ на Radiohead е с над 18 млн. гледания, следван от хитовете „We Can’t Stop“, „All About That Bass“ и „Royals“.

„Съвременните социални мрежи пасват идеално на нашия проект. Те ни дават свободата да експериментираме до безкрайност, без да се съобразяваме със звукозаписните компании, които често ограничават артистите“, казва Скот Брадли.

Според него технологиите позволяват на „старите души“, които непрекъснато имат чувството, че са се родили в погрешна епоха, да се запознаят със себеподобните си и да изградят уникалната атмосфера на Postmodern Jukebox.

Концертите на Postmodern Jukebox в България са част от първото европейско турне на групата, която пусна в продажба новия си, десети албум - Swing The Vote.

Билетите са в продажба в мрежата на Ивентим, в Билетния център на НДК и на касата на общината в центъра на Пловдив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови