Хеви рок машините от Швеция Deville откриват Wrong Fest 2017

ОFFNews 24 април 2017 в 18:16 2475 0

Петото издание на Wrong Fest ще стартира енергично с рифове и фъз, благодарение на шведските рокери Deville.

Създаденa в Малмьо през 2004 г., групата има зад гърба си 4 албума, издадени последователно от Buzzville Records, Small Stone Recordings, Heavy Psych Sounds и Fuzzorama Records. Придържащи се към стила си от самото начало на съществуването си, Deville съдържат в себе си елементи на Mastodon, High On Fire и Queens Of The Stone Age. Свирили са на множество участия в Европа и САЩ редом с Red Fang, Torche, Truckfighters, Kadavar, Orange Goblin, My Dying Bride, Conan, Vodun и други.

Wrong Fest 2017 ще се проведе на 1 юли в клуб „Маймунарника“ в София под формата на „city edition”. Преди малко повече от седмица стана ясно, че хедлайнери ще са британските рокери Orange Goblin, които съвсем скоро бяха номинирани от Metal Hammer в категорията за най – добра метъл група от Обединеното Кралство за 2017 г.

Предстои обявяване на още 2 групи.

Early Birds билети все още могат да бъдат намерени само за 25 лв. в мрежата на "Ticketlogic", "Bilet" или в The Wrong Bar в София. След изчерпването им ще са по 30 лв. Децата до 10 г. включително ще могат да влизат без билет, но като задължително условие е да бъдат с придружител и попълнена предварително декларация от родителите / настойниците.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови