Abbath идват в София на 26 януари

ОFFNews 16 ноември 2015 в 13:21 3536 1

Abbath.

На 26 януари 2016 г. от 19:30 часа в столичния клуб "Mixtape 5" ще гостуват за първи път в България група Abbath. Събитието е част от турнето по представянето на едноименния дебютен албум на групата, който се очаква да излезе дни преди гостуването у нас.

Abbath е новата група на бившия фронтмен на Immortal- Abbath Doom Occulta. В момента формацията се състои още от басиста King и барабаниста Creature. Наскоро бандата пусна за свободен стрийм „Winter Bane”, първото от деветте размазващи нови парчета от едноименния дебютен албум, който всички очакваме на 22 януари 2016 година. 

Билети за шоуто се продават вече онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis,Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.

В момента и до 12:00 часа на 19 ноември цената на билетите ще е 35 лева, като след това до 24 декември тя ще бъде 40. След това и до 25 януари (включително) билетите ще се продават по 45 лева. В случай на налични места в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови