Моля те, Бойко, не си дете, та да се цупиш - ти си генерал, повел ни в тотална битка със злото

Мари Хигелс 10 ноември 2016 в 18:11 23128 39

Профилната снимка на Мари Хигелс

Това е коментар във Фейсбук-профила на Бойко Борисов, публикуван под поста му за вчерашното му гостуване в БТВ. Публикуван е от профил с име Мари Хигелс.

С това име бяха подписани и стихотворенията във възхвала на премиера, които можете да прочетете в статията ни "Вогонска поезия".

Гледах видеото на Бойко Борисов при Цветанка Ризова. Огромно разочарование се чувства във всяка негова дума - разочарован от народа, който не е оценил направеното от ГЕРБ и е гласувал фактически за плювача на Бойко Слави Трифонов и за червения генерал на рубладжиите, пишман авиатора. Как ми се иска да извикам от най-високия връх на България, та дано ме чуе нашият любим премиер:

- Бойкоооо...Не проумя ли най-сетне, че целия този днешен театър, който те е потресъл, е следствие от дългогодишното вкопаване на Русия в сърцето на нашата нация, че е последствие на хибридната война, която денонощно се води на тихия фронт сред бедното българско население /шоуменът е част, важна част от тази война!/...

ТВОЙТА РОЛЯ, скъпи г-н Борисов, е да продължаваш да градиш и да не се отказваш, защото ти работиш за спасението на родината ни, сграбчена от рубладжийските грабителски нокти!

ТВОЙТА РОЛЯ е да не се сърдиш на наивниците, които са жертва на слепотата си, поради своята бедност, дошла именно от червените властници в страната ни. Нима искаш поради нараненото си самолюбие пак да ни хвърлиш в прегръдката на червената смърт?

ТВОЙТА РОЛЯ, скъпи г-н Премиер, е да продължиш и занапред да се доверяваш на безценната си интуиция и мъдро държавническо поведение, без да очакваш позитивна ответна реакция от ДЯВОЛА, настанил се безцеремонно в душите на хорицата, като ги манипулира и в подобно изборно време им шепне да гласуват против твоя кандидат-президент, който не бил с харизма и с красива мъжка стойка...

Моля те, Бойко, не си дете, та да се цупиш - ти си генерал, повел ни в тотална битка със злото, а ние сме твоите верни поддръжници, които денонощно ти вливат жизнени сили, за да стоиш там, на най-отговорното място и да не се отказваш лесно от своята мисия. Помисли си само колко народ ще разочароваш, ако се махнеш. Това е истинският, прогледналият твой народ - това сме всички ние, които работим заедно с теб и заедно с хората на ГЕРБ самоотвержено. Всички други, нашите врагове, са врагове и на България, заслепени от парите, които им дават рубладжиите. Но тези заблудени българи, колкото и много да са все още, са всъщност жертва на злото, на мрака, отнел очите на душата им. И от мен да знаеш - те в никакъв случай не са народа, за който мечтаеш да оцени направеното от партията ти. Моля те, осъзнай се и не искай от слепците да прогледнат изведнъж - нужно е още малко време и търпелива работа. Не ни карай да се удавим точно сега, след като сме преплували дълбокото и сме вече в плитките води на Дунава.

Още Дънов е казал, че като си направил добрини на някого, не очаквай точно той да ти отвърне по същия начин. Ще ти се изпрати съвсем от друго място и то в най-неочакван за теб час голямото БЛАГОДАРЯ за твоите благородни жестове към онзи НЯКОЙ /в случая - гласувалия против добрините ти егоистичномислещ народ-мъченик, с душа, поробена от дяволското зло.
Ти си светлината и нямаш право да се сърдиш на мрака, че работи срещу теб, че не ти ръкопляска за свършената работа в името на доброто. Имаш право само да следваш наставленията на Бог и да градиш, да вършиш съзидателна работа, без да очакваш признателност. Именно в това се състои силата на духовния човек - да не се сърди на влачещите вериги хорица, а да продължава да работи за стопяването на тези вериги.

Вярвам в теб, вярвам в духовната ти сила и знам, че няма да подадеш оставка. А всички ние ще изберем Цецка Цачева водени именно от желанието да не ни разочароваш и да не ни изоставиш за втори път при недовършената грандиозна работа. Пак казвам, самолюбието е опасна струна - не бива да се поддаваш на гласа на обидата. Ти си високо горе и нямаш право да слизаш в тинята на самолюбивите хора- хората с наранено самочувствие. Това смъква нивото на изграденото от всички нас до този момент. Все едно да шамаросваш в лицето един слепец и да повтаряш: - Ти защо не проглеждаш, бе?! Толкова много правя за теб, а ти не искаш да го видиш!...

Слепецът ще прогледне, ако с теб израснем толкова много, че направим чудо и прогоним неговата болест на "очите", а това става чрез непрекъснат труд за благото на слепците. Затова не се отказвай - не давай властта в ръцете на злото!

България не е заслужила твоя отказ - духовните магистрали са по-важни от аутобаните до Варна и Бургас. Не обръщай гръб на духовните, които градиш успешно, макар че са незрими! Небето ти се радва за положения труд. А неговите овации са най-важни, нали?

Впрочем - по повод поговорката ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ...Гласът народен е нашият глас - гласа на прогледналите, на хората с божествена светлина в сърцата си. Другият вид народ в България в момента е ВСЕ ОЩЕ роб на ГОСПОДАРЯ на мрака, който го манипулира и от екрана, и чрез местните ЗАМ. управници, дето са подкупни и получават пари, за да работят срещу теб, макар самите кметове да са от ГЕРБ! Ние вече сме в океанските води, Генерале - битката е световна и България има водещото място.Всички погледи са вперени в нас. Всички очакват подкрепата ни в тия тревожни времена. Хайде да не се огъваме, а?

Не бива да оставяме нашия ТИТАНИК да потъне! Този път ще им покажем на ледените айсберги къде зимуват топлолюбивите раци!

Горе главата - много сме и сме силни! Това скоро ще проличи! Само ти стой горе и не абдикирай!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12006

40

Kosta

15.11 2016 в 05:35

НАРАСТВАНЕ НА ДОХОДИТЕ, ОТКРИВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА, ПРИВЛИЧАНЕ НА ИНВЕСТИЦИИ, БОРБА С МОНОПОЛИТЕ, ИНВЕСТИЦИИ В ИНОВАЦИИ. ЕФИКАСНО ДЕЙСТВАЩА СЪДЕБНА ВЛАСТ, БОРБА С КОРУПЦИЯТА И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, МЕРКИ ЗА СПИРАНЕ НА ЦИГАНИЗАЦИЯТА И РЕШАВАНЕ НА ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ !!! СПРНЕ НА ИЗТИЧАНЕТО НА МОЗЪЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ !!! Колко от тези прости неща свърши правителството на Борисов ? Риторичен въпрос . ЕТО ЗАТОВА ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ !

26179

38

ELPIDA

10.11 2016 в 21:28

Чичолина,тъй като въпросната Мари Хигелс твърде настойчиво споменава учението на Учителя и същевременно изпада в противоречие с апела си,посочих моето мнение за дъновистите и нямам претенцията да съм последовател.
За "обратното верую" смятам, че не може на всички форумци да попадат в графата "негодни."

26179

35

ELPIDA

10.11 2016 в 20:53

По скоро гледай да не се стреснеш от ген.Радев
в дебата му с Цачева.

25665

33

Victimized

10.11 2016 в 20:35

"Соте и Викти- споредъ васъ, коя е най-добрата партия въ БГ въ момента? "

От гласуване за по-малкото зло, сме на тоя хал.
Аз лично не мога да кажа за себе си, че симпатизирам на която и да е партия...

63994

32

Red or Dead

10.11 2016 в 20:34

Соте, по принцип си прав, но тия са друга порода, те не са от вида хомосапиенс, това са някакъв вид мутанти-ЛБГТ...тия не познават и едно ИСТИНСКО човешко чувство, направо разбиха всички понятия за ЛЪЖА, ЛИЦЕМЕРИЕ, ФАЛШ, ДВУЛИЧИЕ,ДВОЙНИ,ТРОЙНИ...СТАНДАРТИ.....ако сега снимаха шедьовъра “SEVEN“....и те бяха прототипи........щеше да се казва...“SEVENTY SEVEN“........

------------------------------
Призовавам за ЛИМИТ на коментарите, стига Форумен ТЕРОРИЗЪМ.....