Украинец преби до кръв лидера в колоездачната обиколка на Дубай

OFFNews 02 февруари 2017 в 19:27 11067 2

Уникален трети етап отбеляза Обиколката на Дубай. Лидерът Марсел Кител се оплака, че е бил ударен с юмрук в лицето от Андрей Гривко ("Астана"). Украинецът беше веднага дисквалифициран от организаторите.

Те поискаха от Андрей да се извини лично на германеца, както и на неговия "Quick Step Floors team". Това хич не омилостиви немския спринтьор.

Кител пусна своя снимка, на която е с разкървавено лице и написа: "Няма да приема извинения за това. Няма нищо общо с колоезденето. Стореното от Гривко е срам за нашия хубав спорт".

Кител спечели без проблеми първите два етапа, но днес остана десети. Той оправда по-слабото класиране с инцидента между него и украинеца, разиграл се в началото на 200-километровото трасе от  Дубай до Ал Аях.

"Излязохме на открито в пясъците и от вятъра стана трудно. Сборихме се за позиция, но това е напълно нормално при такива условия. Нямам обяснения за реакцията му. Гривко трябва да бъде наказан за 6 месеца", настоя лидерът в обиколката. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12796

2

Draven Filosoff

03.02 2017 в 08:39

Пак Путин, как пък го намеси?!? леле, ей хора изтрещели сте!

13507

1

Уникален пърформанс в знак на протест срещу този тръгълник на злото - Тръмп, Путин, Асад.
Жест, кървав, отчаян - юмрук в лицето на ЕС, в лицето на немския гражданин, който само заслужава похвала и преклонение пред жертвоготовноста на този колоездач и феминист.
Кураж, братя украинци!!! ЕС и САЩ ви изоставиха, но не ви забравиха!!! Дерзайте!
JOU SOUI GRIVKO!!!