Тома Томов: Интернет е разрушител на журналистиката

Журналистите са, за съжаление, носители на чужди идеи, което е унизително, смята водачът на листата на БСП в Благоевград

OFFNews 16 март 2017 в 17:11 9824 11

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в Благоевград Тома Томов коментира в Банско уволнението на Иван Гарелов като медиен съветник на служебния кабинет.

Бившият водещ на "Панорама" бе освободен след като в тв участие защити Елена Йончева от твърденията на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, че държавата е платила милиони за нейните репортажи.

По този повод Томов коментира, че "ние живеем в страна с несвободни медии, а интернет е разрушител на журналистиката".

„В момента нашите медии са дълбоко несвободни медии. Хората, които притежават вестници, които притежават телевизии, нямат нищо общо с журналистиката. Журналистите са, за съжаление, носители на чужди идеи, което е унизително. Относно Иван Гарелов, аз лично никога не бих уволнил такъв човек, точно заради това, което е казал. Това е лично решение на министър-председателя и аз не го одобрявам. Мисля, че това само показва, че нашата политическа класа и медиите са в един кръвосмесителен режим“, заяви още Томов.

Той обяви, че е в политиката по една единствена причина "ако не направим нещо, ние ще загубим страната".

„България е на погрешен курс и то не от сега. Причината за това е, че тя се ръководи от една изключително корумпирана управляваща вихрушка, не повече от 200 семейства, които пет пари не дават за тази страна. Те тласкат България към неща, които са катастрофални. Аз не вярвах, че това може да се промени, но това, което стана с генерал Радев, доказа обратното“, заяви той.

Томов подчерта, че хора от целия политически спектър на страната са гласували за генерал Румен Радев.

"И това ме накара да мисля, че може би тази протестна вълна, която върви в момента, би трябвало да доведе до смяна на курса на България. Нека се опитаме да махнем това продажно малцинство, което действително е много алчно, много арогантно и най-накрая трябва да бъде обуздано“, добави Томов.

Избори 2017 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16009

12

Nik68

16.03 2017 в 19:48

Интересно е, че прозрял. че проблемите на са от вчера, че 200 фамилии управляват. Дотук добре. Ама се е залепил за БСП. И тя управлява за последните 10 г. 3 пъти. И тя обслужва тези 200 фамилии. Сега какво извънредно събитие обръща нещата и трябва да се очаква нещо по-различно.

13277

8

66

16.03 2017 в 18:31

едно време и видИотеки имаше
и бяха нагли - санкции налагаха, когато видеокасетата не е пренавита

сега вече няма видеотеки.

и с журналистите ще стане така !

ако им е интересно на хората - ще посещават блогове примерно ...

11751

5

Big Smile

16.03 2017 в 17:46

Този номер с обърнатата яка на сакото е от времето на Янчо Такоф - да се види, че няма микрофон...