Стефан Данаилов: Бойко, миличък, на 74 години ще идва ли някой да ти взема интервю?

OFFNews 13 ноември 2016 в 20:32 137904 5

„Стягайте се, братя“ - с вълнение в дома си Стефан Данаилов коментира победата на Румен Радев за президент на България, след което запя: „Мамааааа, я летчика люблю...“

Данаилов коментира пред Нова телевизия, че още при първата му среща с генерал Радев, е разбрал, че това е човекът и добави, че на тези избори е гласувал „за“ кандидата на БСП и „против“ Бойко Борисов.

„Това е един протестен вот на българските граждани“, каза Стефан Данаилов. Той добави, че Румен Радев не е маска на БСП, а е много независим, а другите, дето казали, че са независими – „дрън-дрън“.

„Няма да се състои кабинет от този парламент, ще се поработи още няколко месеца“, коментира Данаилов по повод заканата на премиера Бойко Борисов и идващите предсрочни избори, ако тя се случи.

А относно това дали ДПС е подкрепило Радев за президент, Стефан Данаилов коментира: „Радев е подкрепен от всички градове и села, от младите хора и от моите набори, а че ДПС е гласувало за Радев – шапка им свалям“.

Стефан Данаилов коментира и думите на премиера, че той е „онбашия, на който журналисти правят интервюта у тях“: „Бойко, да не ти дава да ти се случва, това, което на мен ми се случваше в тези години. Аз съм ходил по студиа, когато ти дори не си ги виждал. Въпросът е друг, миличък, на 74 години дали ще има журналисти, които да бъдат у вас, да ти вземат интервю?“.

А сега: „Ще се черпим“, завърши Данаилов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12006

5

Slavey Toshirov

15.11 2016 в 16:31

Първо трябва да почерпим опит от Моника Мокавей. Да се поизрине мършата от парламента. Да влязат достойни люде на техните места при следващи избори. В противен случай - обърнал се Илия, погледнал той пак в тия...

12000

4

Bill Getman

14.11 2016 в 11:18

Стефан Данаилов е авторитет не само за нашата родина, но и извън пределите й. Ето защо, нека почерпим и ние за вота на народа! Това е демокрацията в действие. Следващата чистка трябва да бъде прокуратурата (с корупцията) и народното събрание.

29217

3

Лопе де Вега

14.11 2016 в 08:10

Зтефчо, я трай! Засрами се, че на тези години още си комунист и не раздавай акъл. Пей си мръсни песни и се черпи.

Гнусота!

20699

2

Новак

14.11 2016 в 00:09

До тази напрегната седмица ако някой се е въмнявал, че Тиквата и болшинството от неговата клика са завършени идиоти, би трябвало вече да се е убедил напълно в това. Беше недопустимо да се мисли, че толкова глупости могат да се натворят за толкова кратко време. А изказването за Стефан Данаилов е не само голяма простотия, но и липса на човещина.