Решено: ЦИК дава 15 милиона лева за наем на машините за гласуване

OFFNews 10 февруари 2017 в 22:37 4363 2

Централна избирателна комисия откри състезателна процедура с договаряне за обществена поръчка „Осигуряване/наемане на специализирани устройства за машинно гласуване за произвеждане на изборите за народни представители на 26 март 2017 г.“

Решението на ЦИК е за доставка на общо 12 500 специализирани устройства за машинно гласуване, чиято прогнозна стойност е 12,5 милиона лева без ДДС.

Максималната допустима стойност на обществената поръчка е фиксирана на 15 милиона лева без включен ДДС.

Избирателната комисия одобри и документацията за откриване на процедурата и обявление за поръчка.

За отговорно лице по обществената поръчка е определен Николай Желязков – главен юрисконсулт в Дирекция „Администрация“ на Централната избирателна комисия.

На него е възложено да публикува документи за участие на интернет страницата на ЦИК в профила на купувача, да изпрати до регистъра на Агенцията по обществени поръчки необходимите документи по възлагането на обществената поръчка, да осъществява дейностите, свързани с провеждането на обществената поръчка, включително и да приема документи за участие.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

10.02 2017 в 22:54

ЦИК НЯМА да дава нищо........за пореден път обикновеният данъкоплатец ще плаща без изобщо и да го питат на “ПРАВИЛНАТА“ фирма за да го “оправят“ същите долнопробни боклуци......
как сте ......КРЕТЕНИ....спинка те ли......спете, спете......