Огъването пред Анкара изтрива един век от достойнството на България

OFFNews 20 октомври 2016 в 14:23 9548 14

Настоявам за пълно и обективно разследване на безропотното предаване на Турция на всички опозиционери на Ердоган. Предаването на хора на чужда държава може да става само след съдебен контрол. 

Това написа кандидатът на РБ за президент Трайчо Трайков във фейсбук. Качването на хора в багажници – в чувал и по списък, е мутренски маниер, а България не може да бъде мутренска държава. Колко души са в изпратения от Ердоган списък? Предаден ли е и на каналджийската мафия, която си работи добре със службите? Защо всички „патриоти“ и фили мълчат, когато България се държи като куче-пазач на Турция? В тази връзка убеждението на Цецка Цачева, че човешките права са второстепенни пред политическите обстоятелства, е не просто опасно – то е недостойно и обидно за нас, българите, коментира Трайков.

Като президент ще задавам тези въпроси и никой няма да може да ме заглуши. Очакваме разследване, а след това и поемане на политическа отговорност на най-високо равнище. Очакваме управляващите да връщат истинските нелегални имигранти на Турция, а не учители, които четат опозиционни вестници. Този скандал разрушава основите на българската демокрация, пише още Трайков. 

Българите сме достоен народ. Ние записахме в първата си Конституция, че „всекой робъ отъ какъвто полъ, вера и народность да бъде, свободенъ става, щомъ стъпи на Българска територия". Ние приехме като братя и сестри избиваните в Османската империя арменци. Ние не изпратихме съседите си евреи в лагерите на Хитлер. Слугуването пред Ердоган заплашва да изличи този век на българското достойнство, завършва Трайчо Трайков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

15

синя сова

21.10 2016 в 00:04

№ 14-що си пропуснал баба цоцолана?

14344

14

Nibble

20.10 2016 в 18:43

Трябва да си гоооооолЕм дебил като:

Веселин Марешки, независим
Велизар Енчев, Българска пролет
Пламен Орешарски, независим
Жорж Ганчев, независим
Диана Димитрова, независим
Трайчо Трайков, Реформаторски блок
Бисер Миланов, независим
Александър Томов, Българска Социалдемокрация – Евролевица
Йорданка Колева, независим
Татяна Дончева, Д21 и НДСВ

Господин Тонев, Българска демократична общност
Ивайло Калфин, АБВ
Камен Попов, независим

Румен Гълъбинов, независим
Красимир Каракачанов, ВМРО, НФСБ, Атака
Кемал Рамадан, „Балканска демократична лига"
Пламен Пасков, независим
Димитър Маринов (Митьо Пищова)
Николай Банев, независим


..... за да се надяваш, че ще станеш "президент"
Алоооооо за неразбралите....... ние сме в България.....електората е в голямата си част съставен от "българи", демек - дебилни селяндури. "Надежда всяка оставете"......

12530

13

синя сова

20.10 2016 в 17:16

"реди" нещо вече повтаряш едни и същи глупости,нямаш вече вдъхновение,да не са ти спрели процентчето от субсидията?

12530

12

синя сова

20.10 2016 в 17:12

Браво какавидо!Носиш ли си килимчето ,когато коленичиш пред мутрата?Да не те заболят коленете,човек трябва да взема превантивни мерки ,за всеки случай :)

13056

10

Какавидков

20.10 2016 в 17:06

Сойке, плоската ти агитация на квартална пенсионерка отвращава далеч повече, отколото печели подръжници.
Карайте така и на трайката шестото място не му мърда.

12530

9

синя сова

20.10 2016 в 17:01

Какво се заяждате със снимката на Трайчо,не всеки може да бъде фотогеничен и с тен по рождение като бойко борисов!Да видим сега ,ще излезе ли на яве какво се е договарял нашата мутра на високо ниво с ердоган?Какво му е обещавал и на каква цена?И защо връща хората "гюленисти",като потъпква всякакви закони за човешките права?Хайде,да гласуваме за Трайчо,а мутрата обеща да подаде оставка ако Трайчо стане президент.Ето това се нарича СВОБОДА!

25665

7

Victimized

20.10 2016 в 16:13

Обърках се за събора , имах предвид шестия такъв , да се застраховам , ако някой реши че провери .....

25665

6

Victimized

20.10 2016 в 16:10

А пък огъването ( не знам дали това е новата дума за подлагане/нагъзване ) в посока Вашингтон ни върна къде осмия вселенски събор , но не може да се отрече , че така построена коалицията, която управлява това заграждение , е идеалната порно звезда , успява да задоволи по двама , че и повече големи е*ачи едновременно . Докато обдухва САЩ се дупи на Москва и обратното, но при всяко положение е с ръка върху пакета на султаня ......