Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Нова Република откри кампанията си в Пловдив

Мая Младенова 25 февруари 2017 в 17:17 4894 11

Нова Република откри официално предизборната си кампания от Пловдив. Дясното обединение събра стотици свои привърженици в Дома на културата „Борис Христов".

„Нова Република е смелата дясна алтернатива – а днес наистина трябва смелост. Вижте какво се задава. БСП се е озъбила за властта – вижте им водачите на листи. Ченгета и антиевропейци! Вижте на ГЕРБ листите – агент Николай – Георги Марков, който като конституционен съдия спря закона за отваряне на досиетата. Вижте на бившите реформатори листите – вътре са хората на Бареков, Пеевски и Бриго Аспарухов. Когато имаш всичко това срещу себе си, трябва наистина смелост. Но пък е много лесно да се ориентираш къде ти е мястото – разликата е очевидна. Нова Република е алтернатива на всички тези крадци и мошеници", обяви пред залата политическият говорител на Нова Република Трайчо Трайков, който е водач на листите в 23 многомандатен район в София и в Благоевград.

Трайков се обърна към всички онези, които са го подкрепили на президентските избори.

„Сега ме срещат и ме питат: Трайчо, къде си? Защо сте разделени? Защо сте на толкова малки парчета? Хората наистина са объркани. Аз им казвам винаги едно и също: Нито сме разделени, нито сме малко. Обединени сме в Нова Република".

Председателят на Нова Република Радан Кънев отново предупреди за подготвяното общо управление между БСП и ГЕРБ.

„Годежът вече мина, готви се сватбата. Кумува един пловдивски свинар. Думите може да са смешни, ама изобщо не е смешно. Отвратително е. И много други с претенция, че са десни, са готови да се покатерят на трапезата на всяка цена – признаха си го и Марешки, и Москов. Как тогава хората няма да мразят властта?!", попита Кънев, който води листите на Нова Република в 25 район в София и във Варна.

Радан Кънев каза пред залата, че точно заради всичко това, днес фалшивата десница се разпада пред очите ни.

„Досега поне спираше БСП, вече и това не може. ГЕРБ и неговите патерици управляваха като комунистите и накрая хората си казаха – ами, каква тогава е разликата? И започнаха отново да гласуват за комунистите".

Радан Кънев обяви като основна задача на Нова Република изграждането на новата българска десница, която да победи комунистите и да предложи истинско дясно управление.

Домакин на събитието бе Дани Каназирева от „Съюз за Пловдив", който заедно с ДСБ и Българска демократична общност създадоха Нова Република. Каназирева е водач на листите в Пловдив и Пловдив област.

"По цял ден ни показват БСП и ГЕРБ и ни убеждават, че само това е изборът. Ние обаче искаме повече. Не искаме партийци да продължават да управляват живота ни. Не искаме младите да са принудени да се записват в партия, за да имат шанс да започнат работа. Не искаме партийците да притискат бизнеса и да трупат богатства на гърба на свободните хора", каза Каназирева.

Председателят на предизборния щаб на Нова Република и на ДСБ Стоил Яков се обърна към всички присъстващи с призив да запасят смелостта си.

„Като председател на предизборния щаб не мога да обещая много неща, но със сигурност мога да обещая, че нашите опоненти, всички псевдодесни и политически дилъри, ги чака тежък бой, много мъка и болка. Защото истината боли. А ние сме истинската, единствена дясна алтернатива", каза Яков.

На откриването на кампанията на Нова Република бе представен и националният вестник „Нова Република", който десните обещаха да стигне до всеки български дом.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

11

Red or Dead

25.02 2017 в 21:30

@Allium......трай баби за убост.....

Апропо, абе де го....'Джорето'....:))))

23293

9

Стефан

25.02 2017 в 21:17

Няма да се учудя на такъв фарс. Не че ще имат шанс или подкрепа, но гръмки глупости ще се полеят.

63994

8

Red or Dead

25.02 2017 в 21:08

“““......гласувалите в анкетите на offnews и clubz....““““


Дорогой Товарищ, ми то други имали......питам и отговор не хочу, според медийните анкети на “А за УНИЩОЖЕНИЕ на Б“ таратайчУ с инвалидната триколка направо си беше станал прицидент......не ли..

Ако за Магарешки гласуват 4% а за избраниците на козяка които се ползват с 95% от СМИ и то от години!?!? не могат да вземат и......2% общо.....что будем делать тогда.......Поживём — увидим....лично аз СЛЕД изборите очаквам нова серия.....“завръщането на умните...красивите.....“...хихихихииии...

63994

4

Red or Dead

25.02 2017 в 18:29

Толкова много усилия...надувки...раздувки....медийни балони....цепелини.....дирижабли....
и накрая......0,7%.......КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ на цялата тази човешка енергия хвърлена буквално на вятъра....
Йончев, как ли се чувства човек когато знае, че работи за кауза пердута, как ли се чувства човек когато ЗНАЕ, че трябва да реставрира картина от която не е останало.....НИЩО за реставриране.....сигурно е много.....ИЗТОЩИТЕЛНО...

23293

3

Стефан

25.02 2017 в 17:45

А само в Пловдив ли е?