Листовски с лика на ген. Радев се приземиха в морето до Бургас

OFFNews - Бургас 03 ноември 2016 в 15:51 4079 2

Предизборната кампания на БСП превзе и небето над Бургас. Политици и симпатизанти на левицата се събраха на пл. „Атанас Сиреков“, пред сградата на Община Бургас, и пуснаха във въздуха червен балон с изписано името на техния кандидат и бюлетината.

А междувременно, над центъра на града и над някои квартали, прелиташе самолет, който разпръскваше листовки с ликовете с Радев и Йотова. Общо 10 000 флаера полетяха във въздуха над морския град.

От ГЕРБ в Бургас реагираха остро на предизборната агитация. Общинският съветник Калояна Живкова публикува позиция във „Фейсбук“, която препечатваме с нейното съгласие:

Другари социалисти, кой ще ви изчисти позивите от Черно море?
Пълен провал на генерал Радев в бургаското небе.
Днес над главите на нищо неподозиращите бургазлии прелетя ниско селскостопански самолет. И от този самолет започна нещо да хвърчи. Някои по-бдителни побързаха да се скрият, но скоро стана ясно, че летящите обекти се насочват право към плажа и морето.
Да, изненадаха ни, от щаба на БСП. Решили да проявят изобретателност и ни бомбардираха с ликовете на кандидатите си за президент и вицепрезидент.
Всичко щеше да е много забавно, ако някой беше обърнал внимание, че днес духа вятър (често се случва край морето). Ако позивите бяха паднали в центъра – щяхме да се посмеем, щеше да се отвори малко повече работа на служителите от почистването и вероятно от БСП щяха да са доволни (въпреки че не се сещам кой би бил щастлив ако минувачите тъпчат по земята лицата на кандидатите му).
Уви, всички тези хиляди, гланцирани предизборни листовки отидоха право в морските води. Кой ще ги изчисти оттам, другари? Защо ви трябваше да замърсявате морето? Тук не е Сирия – може спокойно да раздавате листовки на хората по улиците. Бургазлии не са и прокажени – няма нужда да им хвърляте от небето позиви.
И накрая такива ли са ви пилотите – не улучват целта?“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови