Леля Ванга попитала Тома Томов защо я обича

OFFNews 13 март 2017 в 14:55 6132 5

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в Благоевград - Тома Томов, посети паметното за него място храм „Св. Петка Българска“ в местността Рупите. 

Той разказва за филма, който заснел специално за пророчицата Ванга: „Тъй рече Ванга“. Филмът проследява последните седем години от живота й. В него тя разказва как я осенила дарбата да провижда в бъдещето, какви чудеса е преживяла, разказва за младостта и живота си. Заснети са кадри, в които Ванга получава видения и тълпите от хора, които са чакали да се срещнат с нея. Тома Томов споделя, че посещава това място отново, тъй като той е заснел цялостния процес на построяването на храма „Св. Петка Българска“. Филмът е изключително популярен и днес в цял свят. Леля Ванга, както я нарича Тома Томов, го допуска толкова близо до себе си, тъй като чрез него тя ще успее да достигне до целия свят, коментират свидетели.

Леля Ванга е кръстница на внучката ми. Тя почина, държейки икона, която аз й подарих. Тази икона ми бе подарена от Гена Димитрова в Щатите и излекува майка ми от рак. За първи път когато отидох да посетя леля Ванга, тя се обърна към мен с думите: „Ти защо ме обичаш ?“, коментира журналистът. 

В местността Рупите Тома Томов бе придружен от втория в листата и председател на БСП Благоевград – Николай Бошкилов. Също така заедно с тях бяха и председателят на БСП Петрич и петата в листата – Йорданка Атанасова. 

ИЗБОРИ 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8981

5

Petar Yanchev

13.03 2017 в 21:51

Г-н ТОМОВ уважавах ви като човек дотам ли допряхте.Да замаявате изгладените мозъци с глупости като баба Ванга.

21272

3

Гароне

13.03 2017 в 16:27

Помним и как я накара да каже по телевизията, малко преди да почине, "Гласувайте за банкеро, той ке ви оправи.". И как ни "оправи" банкеро.

29216

2

Лопе де Вега

13.03 2017 в 15:24

Томчо беше най-активен в натиска над един Натанаил, викаха му митрополит, да благослови строежа на езическото капище в Рупите. Не ги разбирам и няма да ги разбера. Комунисти-материалисти и в съото време тъпкани с мистика, суеверия и податливи на всякакви странни идеи и внушения. Това не е раздвоение - това е нещо като разчетворение на личността. И това ще ходи да прави закони в Н.С.? Те затова са такива - законите ни, де.

Поздрав!

11738

1

KumaLisa

13.03 2017 в 15:16

Добреееееееееее... Всеки си има определена ми от професионалните кукловоди роля в позакърпения имидж на баба комундела. Нагли са. Изстискват и последното, което имат. Сега или никога. Дано да е никога.