Кметът на Тополовград се оттегли от листите на Нова Република

OFFNews 01 март 2017 в 12:41 7121 15

Кметът на Тополовград и кандидат за народен представител в листите на Нова Република в областите Хасково и Бургас Божин Божинов подаде заявление в Районните избирателни комисии за заличаване на името му от листите. Божинов реши да се оттегли от изборната надпревара заради публични реакции по повод негови изказвания в медиите преди 3 години.

„Поддадох се на емоция и отидох в Крим, за да предложа убежище на българите там", обясни думите си Божинов.

Кметът на Тополовград уточни, че никога не е бил доброволец, нито е участвал във военни действия, каквито заглавия се появиха в някои медии.

„Реших, че това недоразумение може да попречи на каузата на Нова Република. Никога не съм имал амбиции да ставам депутат, исках само да помогна на Нова Република, защото вярвам в нуждата от истинска и почтена българска десница. Вярвам в каузата на дясното. Вярвам в каузата на Нова Република. За това ще продължа да помагам заедно със семейството и близките ми на дясното обединение".

Политическият съвет на Нова Република благодари на Божин Божинов за решението му да подаде заявление за заличаване от листите и намерението му да продължи да работи за успеха на Нова Република.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

15

Denis Rizanov

01.03 2017 в 16:31

Говориш за депозит на партийна субсидия

паджеро, говоря ЗА МОРАЛНА ПРЕТЕНЦИЯ, говоря за поза на борец за светли бъднини. И понеже вече веднъж го водихме този разговор мисля да му сложа точка, понеже не можеш да кажеш нищо ново.
Само добавих последващи факти защо трябва да изтечете в канала. Ако се появят още, ще ги добавим и тях. Бъди спокоен. Пък ако сте под 1% бирката ще е от мен.
)))))


рожбе... пф-ф-ф-ффффффф... умна рожбе

42249

13

Denis Rizanov

01.03 2017 в 15:54

Но претендират да са "морални стожери" и да "питат". изключение правят когато "папкат" и цоцат. Тогава и дъх не могат да си поемат. Ще се задушат в алчността си.

42249

11

Denis Rizanov

01.03 2017 в 15:07

И накрая великия мениджър и управленец костов лъсна с цялата си рода с преференциални депозити в ктб.
)))))

Каква ирония само. Че и личното му файтонче и то!
А сега се правят на морални ментори по въпросите на ктб.
Що не излезе той като велик управленец и да каже,
Чакайте бе, каква е тая банка дето дава такива лихви по депозите бе? Ми че тя, ако не продава оръжие и наркотици или ако не продуцира проститутки, тя няма откъде да ги вземе тия пари бе! Опомнете се. Това противоречи на всякакви икономически закони бе.
Защо?
Ше ми говориш на кого бил лъснал задника... Ми неговия?
Извинява ли се след великото си изследване от "лабораторията" дето били "сбъркали" тон и литраж? ха-ха-хахххх. Абе кво стана с неговата "лаболатория", затвориха я да я пръскат за инсекти ли? Де се дяна? Кво произвежда последната година и половина откак гръмна ктб? въздух под налягане?

42249

10

Denis Rizanov

01.03 2017 в 15:00

А па тва направо ше го напикая и ше остава да го коментира някой друг.
"Колкото до Костов - човекът си се е доказал като експерт възстановявайки фалирала държава с армортизирани предприятия..."

Този ... бивш министър-председател ОПОСКА Родината ни. В буквалния смисъл на думата. Като ЛЕШОЯД.
В неговото управление за пръв път заговориха открито за министър дето си е искал директно 10% от сделките зависещи от него. Разкости де що имаше останало нещо читаво и го уби, продавайки го на части. Въведе РМД-тата и ограби работещите като им обра и малкото акции, които получиха. Няма по РАЗБОЙНИЧЕСКА приватизация в бившия соц-лагер. Стигна се до там, че РМД почна да се чете като "Разбойническо-Мениджърско Дружество". Главен спец им беше бъки шашката.

42249

9

Denis Rizanov

01.03 2017 в 14:54

Кажи сега във Варна този подаде ли оставка? На второ място е във листата ви след бай радан.

или пък да вземем митодиту. кани се да влезе от вашата "непартия" за 4-ти път в парламента. "-ти път с ЧЕТВЪРТА РАЗЛИЧНА партия. Този път е "не-партия" нещо там незнамкаквоси с име на република.
)))))

42249

8

Denis Rizanov

01.03 2017 в 14:50

Това:
Срамно и парадоксално е да намекваш, че си добре осведомен и накрая да кажеш, че симпатизираш на бсп
не импонира на това:
с което да признаеш, че живееш в заблуда със затворени очи и запушени уши.

Освен това няма как хем да съм със затворени очи и запушени очи, хем пък и да намеквам колко съм осведомен, а на всичкото отгоре да съм таен член на бьиесиьепету.
)))))

Ти си класически случай на инбредна депресия. Масовата болест на психодесните либерасти.

42249

6

Denis Rizanov

01.03 2017 в 14:12

брато мое да викаш на байгъз като си пиете бирката заедно.