Каракачанов ще се бори с циганизацията и ислямизацията на България

Иска да върне всички български емигранти и етнически българи в страната

Калоян Константинов 08 октомври 2016 в 15:37 9052 12

Снимка OFFNews

Красимир Каракачанов по време на откриването на предизборната си кампания.

Днес "Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" откриха своята предизборна кампания за президент, в която издигнаха Красимир Каракачанов и Явор Нотев за кандидати за президент и вицепрезидент.

На събитието присъстваха лидери и представители на още няколко партии и организации, подкрепящи поставените под номер 19 в бюлетината Каракачанов и Нотев - „Народен съюз“, „БГ Патриот“, „Защита“, „За честта на пагона“, „Средна европейска класа“.

Водачът на ВМРО и кандидат за президент очерта няколко ясни цели, които ще изпълни, щом стане президент - вдигане на армията на крак, спиране на циганизацията и ислямизацията на България, неутрализиране на монополите и връщане на възможно най-много етнически българи в страната.

"Никой ли не вижда, че България от ден на ден се циганизира", запита той и обясни, че всички го знаят, но на управляващите им е по-лесно да плащат 20-30 лв. на ромите, за да гласуват за тях. Затова той се зарече да бъде прекратено финансирането на циганската раждаемост и да бъде помогнато на образованите и млади българи да се издържат и да имат деца.

Друга мярка за борбата с демографската криза ще бъде привличането на възможно най-много етнически българи от Украйна, Молдова и всички други краища на света, за да живеят у нас. Ще бъдат направени опити и да се върнат онези милион и половина българи, заминали от началото на демокрацията досега зад граница.

"Няма да сме поколението, което ще остане в историята като поколението, затрило България след 14-вековна история", зарече се политикът.

Каракачанов обясни, че не трябва да се делим на "фили" и "фоби", а да сме преди всичко българи, интересуващи се от националния си интерес. "И Русия, и Америка, и Германия, и Франция могат и ще бъдат наши приятели, ако ни уважават и се отнасят към нас като към равни", заяви той.

Според него управляващите ни са контролирани от чужди сенатори, посланици и дори портиерите в посолствата и затова е крайно време да имаме независими и сериозни политици. Като основен инструмент за влияние той ще използва Консултативния съвет за национална сигурност, който се зарече да вика всеки месец, за да се обсъждат опасностите за страната ни.

"Циганската битова престъпност, армия, икономика и безработица, демографска криза, външна политика – по тези теми президентът има право да свиква КСНС. Аз ще го свиквам всеки месец", декларира Каракачанов.

Като една от тях той посочи Турция, която все повече се ислямизира и се опитва да прави същото у нас, като ислямизира ромското население и се опитва да внуши на българските мюсюлмани, че са турци. Затова той ще създаде наборна и професионална армия, които да пазят суверенитета ни и да върнат прежната слава на българската армия.

Първото му посещение в чужда страна ще бъде именно в Турция, за да обясни, че трябва да спрат да финансират ислямистки организации и български партии, и да разделят българското общество. Ако се съгласят, ще бъдем приятели, ако ли не - няма да им клякаме, като останалите ни управляващи, посочи лидерът на ВМРО.

"Ние нямаме претенции да бъдем велики пилоти, нито майка или баща на нацията. Ние ще сме сърцето, което ще тупти с проблемите на българската нация. Ще бъдем и мечът, който ще се извиси над тези, които не уважават и не зачитат България и българите", заключи кандидатът за президент.

Лидерите на партиите и организациите, подкрепящи Красимир Каракачанов за президентската кампания. Снимка: OFFNews

Валери Симеонов отбеляза, че силата е в обединението, затова и трите партии са се съюзили за изборите. Той изброи някои от успехите им, сред които въвеждането на задължително гласуване, 4-кратното намаляване на избирателните секции в Турция, спиране на повишаването на цената на тока, забраната за покриването на лицата с „фереджета, парцали, бурки и каквото и да било друго“.

"Трябва да си изключително ограничен, с нисък интелектуален капацитет и тъп, за да не разбереш, че в обединението е силата. Загърбихме своя личен егоизъм, своя вождизъм и партийната си мегаломания – всичко това направихме в името на България", заяви водачът на НФСБ.

Волен Сидеров потвърди мнението на Симеонов, че местните структури на трите партии работят отлично заедно в цялата страна, въпреки първоначалните страхове, че ще има дрязги. Според него управляващите трябва да дават пример на обществото, като се обединят: „Кой, ако не ние, да даде пример?“

Той отбеляза, че се намираме в предвоенно положение и не се знае какво ще стане в близките дни, месеци, години. Не се знае дали изобщо ще продължим да се наричаме България или ще бъдат откъснати части от територията ни.

Румен Йончев, председателят на „Народен съюз“, каза, от своя страна, че "през последните години изнасяме българи – млади, способни и образовани", като на тяхно място внасяме мигранти и чужденци, и запита как ще я караме така.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

12

Сложили всички руски мекерета в един кюп, току виж повечко от матряла клъвнал...

Забелязвам първата им ПР грешка обаче!

Къде е Динко с БеТеЕра????

12359

11

kibrito

09.10 2016 в 08:48

Всеки се оплаква, че ни мачкат, че ни разграбват държавата, че ни претопяват. А никой не си задава въпроса: АЗ какво правя, за да се противопоставя на това? Отговорът е : НИЩО. Просто чакаме поредният "освободител" да ни спаси от предходния. Сега идва ред да избираме поредния ваксаджия на чужди обувки, поредната мижитурка. А възможността е - да изберем по-малката злина, кандидатът който ще склони повелителя си да ни ш*ба по 5 пъти на ден, вместо по 10. И вместо да се обединим около идеята да се запазим като народ, да запазим родината си, ние ще се радваме, че "освободителят" ще ни целува след поредното изчукване... Както каза един мъдър българин: "Ние не можем да се разберен и да си изберем чистачка за входа на жилищната кооперация, камо ли да се обединим"