Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тукПриемам

Калоян Паргов: Сега търсим светлина в тунела

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 20 март 2017 в 15:184092

На 26-и март изборът ни ще бъде исторически. Ще избираме между статуквото и перспективата за по-добър живот. Между това България да продължава да бъде просто територия на Балканите, за каквато ни смятат в момента някои висши европейски политици и съседите ни на юг, или да бъде средноголяма държава в рамките на ЕС с висок стандарт на живот за гражданите й и водещо място сред страните от Стария континент.

Това каза лидерът на БСП-София Калоян Паргов по време на среща с представители на Гражданско движение „България днес". В разговора участва и водачът на листата на „БСП за България" в 23-и МИР Жельо Бойчев.

"Отново сме изправени пред важен избор. Пак сме на кръстопът, коментира още Калоян Паргов. - Често ни се случва в последните години. Но този път предизвикателствата пред нас са още по-големи. Отечеството е в опасност, както биха казали възрожденците ни. В опасност е заради управлението на държавата ни в последните 10 години.

Заради липсата на далновидност, заради липсата на онова родолюбие, заради което героите ни са умирали за България, и заради липсата на мисъл за благото на народа ни. Сега търсим светлина в тунела, търсим брод, защото живеем в сложно и противоречиво време и се опитваме да намерим нашето място в целия този геополитически пъзел. Затова е толкова важен изборът ни на 26-и март". 

Водачът на листата в 23-и МИР Жельо Бойчев добави, че само с радикална промяна в управлението България може да се измъкне от дълбаката криза, в която се намира. „Ако някой си мисли, че сега просто ще сменим едно управление с друго и ще продължим по същия път, както досега, много греши, коментира той. - Светът се променя, ние сме част от тази промяна и само от нас зависи как ще съумеем да преведем държавата през нея. Цялата тази промяна обаче минава през активното участие на гражданите. Защото няма нищо по-добро от това да бъдеш полезен на страната си, на народа си, а оттам – на семейството си и на себе си. Нужно е сега да съберем енергията на цялото ни общество и да я насочим в правилната посока. Всичко е възможно, всичко е в наши ръце. Радвам се, че имаме възможност да се срещнем с толкова много млади хора от Гражданско движение „България днес". Ако се обединим, заедно можем да постигнем всяка цел. Важното е да сме искрени и убедени в това, което правим за родината си". 

ИЗБОРИ 2017
Nik68

Рейтинг : 3889

20.03 2017 в 16:14 2
+ 0
- 0
Юначагата до вас направо е закрил тунела и затова търсите Жельо Бойчев.
Nik68

Рейтинг : 3889

20.03 2017 в 15:40 1
+ 0
- 0
Тоя правия гражданин до Хр. Бойчев само той ще ни оправи. Той определено може да изкара и две управлениея на БСП. Запаси има в излишък.
 
Още от : Избори
27 април 2017
FACEBOOK
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.