Йончева: Да се искат отпечатъци от пациентите е престъпление

OFFNews 18 март 2017 в 14:03 6522 5

Престъпление е да се изискват отпечатъци от пациентите. Това е грубо погазване на тайната на личните данни, а изнасянето на информацията в трети страни е национално безотговорно поведение.

Това заяви водачът на листата на „БСП за България” в Хасково Елена Йончева на среща с лекари, медицински сестри и санитари в свиленградската болница. 

В своето обръщение към медицинските работници Елена Йончева сподели опасенията си, че думите вече са загубили своя смисъл, а доброто и лошото не могат да бъдат различени от обикновените хора. Лекарите заявиха, че в лицето на Елена Йончева виждат “най-смелото лице и сърце на българската журналистика”. 

На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители – д-р Бончо Димов и инженер Никола Динков
Елена Йончеа се срещна и с обществеността в Тополовград. На нея бяха обсъдени въпросите с ширещата се престъпност и фактът, че понастоящем България е първа по бедност сред страните от Европейския съюз, а здравеопазването кара хората да се чувстват унизени и омерзени в собствената си държава. 
Присъстващите заявиха своята подкрепа за листата на БСП в Хасково и бяха категорични, че на предстоящите избори „трябва да бъде показан червен картон и залепен звучен шамар на управляващите”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16009

4

Nik68

18.03 2017 в 20:13

С пръстов отпчеатък отключваме телефона си, компютъра, да продължавам ли с изброяването. Някои хора страшно обичат да показват страшни познания в области в които ги нямат.