Горанов: След 20 дни БСП ще се легитимира с ДПС. Бойчев: Казвате, че ще загубите изборите

OFFNews 08 март 2017 в 08:49 9916 4

Жельо Бойчев и Владислав Горанов

Кандидатите за депутати на ГЕРБ Владислав Горанов и Жельо Бойчев от БСП коментираха обещанията на своите политически опоненти в пряк сблъсък по Нова телевизия.

„В БСП, в тази стара партия с доста качествени хора в нея, се усеща едно наивно и комплексарско отношение към ролята на България в международните отношения. Левицата в момента се превръща в антисистемен играч номер едно”, коментира Владислав Горанов по отношение на позицията на БСП към ЕС.

„Колегите от ГЕРБ са изпаднали в истерия и паника. От ГЕРБ продължават да обясняват на българския народ, че нищо не зависи от него, че едва ли не ние сме втора категория хора, че сме малки и незначителни в ЕС”, заяви от своя страна Жельо Бойчев.

„Ние казваме „Ние не приемаме Европа на много скорости”. Според мен всеки български политик трябва да каже мнението си по този въпрос”, подчерта Жельо Бойчев.

„Само от българите зависи на коя скорост ще се движим в ЕС. Ако ние не искаме да направим структурни реформи, няма да влезем в Еврозоната”, обясни Владислав Горанов от ГЕРБ.

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ?

„БСП ще легитимира ДПС с управлението с един елегантен ход след точно 20 дни”, убеден е Владислав Горанов.

"Какво казва Горанов, че те ще загубят изборите? Поздравявам го", отговори Бойчев и обеща: "Ние ще управляваме с подкрепата на българския народ, ако ни бъде дадена".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

1

El Commandante

08.03 2017 в 09:30

"Левицата в момента се превръща в антисистемен играч номер едно”,


Горанов, напоследък точно така се печелят избори бе тупан-Брекзит, Тръмп и тн, ти на кой свет живееш не знам...