Борисов вижда двойно КОЙ, отива на дебат с Нинова

OFFNews 24 февруари 2017 в 14:58 7579 4

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е готов да отиде на дебат с лидера на БСП Корнелия Нинова.

Това коментира днес той след среща с Камарата на строителите. Бившият премиер каза, че ще отиде на дебат с Нинова само ако двамата се изправят на определено място пред всички медии. Първоначално Борисов каза, че не иска да прави сеир на хората, но после каза, че ако е пред всички, ще отиде в сблъсък с Нинова.

Борисов коментира желанието на БСП да се направи проверка на външния дълг, натрупан от правителството на Борисов така: „Да проверят техния външен дълг. Трябва да започнат от 5-6-яи конгрес на партията си, дълговете, които БКП, БСП са взели. Да си проверят всички дългове, които са натрупали те. Нашият дълг е във Фискалния резерв“.

Запитан кой сменя министрите и главния сектерар, Борисов отговори, че КОЙ вече се е удвоил и е станал КОИ. „Според мен този път са повече хора – удвоиха се, станаха КОИ. Подменят всички – за да манипулират изборите“, категоричен е той.
„БСП като спечелят избори, идват модел – Орешарски, Герджиков“, добави бившият премиер.

Борисов каза, че не знае кой е сменил главния сектерар, но в случая не е могъл да намери разлика между политически и партиен натиск. „Никой не знае какво става в държавата. След като най-големите партии не знаят кой го е сменил. Кой вече не е той, става друг той, който е кой“, объркано коментира Бойко Борисов. „Надявам се да разберем всички ние“, каза още той.

След като коментира политическите теми Борисов добави резултатите от срещата му с Камарата на строителите. „Стана ясно, че цените на българското строителство са най-ниските – магистрали. Толкова ниски цени на санирането, че не могат да санират. Санирането е 115 лева – не могат да строят. Строителните материали са 19%“, каза Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови