Антония Първанова започна еврокампанията навръх рождения си ден (снимки)

OFFNews 26 април 2014 в 18:35 6754 1

Антония Първанова дава начало на предизборната си кампания.
Антония Първанова дава начало на предизборната кампания

Днес с парти в парка „Заимов“ началото на своята предизборна кампания даде Коалиция "КОД - Антония Първанова, Илиана Раева - ОБ, НДСВ, СДП".

Денят съвпадна с рождения ден на водачката на листата за евровота на коалицията – Антония Първанова, а и с Деня на репродуктивното здраве.

Най-хубавата надежда и най-хубавото нещо в живота ни е да се раждат деца. Нашата кампания за Евроизборите е посветена на младите хора. Затова и девизът ни е „Започва нещо ново“. А новото започва с младите хора - заяви Антония Първанова.

Тя каза още, че листата на Коалиция "КОД - Антония Първанова, Илиана Раева - ОБ, НДСВ, СДП“ включва в себе си най-много млади професионалисти от всички останали листи за Европарламента.

Броят на кандидатите за Брюксел е равно разделен между мъже и жени, тъй като коалицията дава ясен сигнал за равнопоставеност между половете – 8 мъже и 9 жени.

В нея има 2 лекари, 3 спортисти, 4 икономисти, 5 юристи, 1 инженер, 1 специалист по национална сигурност и 1 хаджия. Първанова представи поименно всеки един от тях, като го покани до себе си.

Листата на Коалиция "КОД - Антония Първанова,Илиана Раева - ОБ, НДСВ, СДП“ ще е под номер 17 в бюлетината.

Водена е от Антония Първанова, в листата е и Илиана Раева, на трето място е Тодор Барбалов. Останалите 14 имена може да видите тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови