Пияния и Господ го пази: Дядо Кольо падна в шахта, престоя 4 дни и го спасиха

OFFNews 04 ноември 2016 в 12:31 8210 3

Снимка бТВ

Възрастен мъж от ловешкото село Хлевене падна в шахта и изкара под земята цели четири дни.

В началото на седмицата дядо Кольо се почерпил солидно, излязъл навън, но объркал пътя за дома. Тогава той паднал в шахтата под главния път на селото с главата надолу.

Отсъствието на 70-годишния самотник не останало незабелязано.

„Дадохме го за национално издирване, дойдоха полицаи и започнаха да го издирват”, каза кметът на селото Лачо Йорданов пред бТВ.

На следите на стареца се натъкнали първо хора от селото. Първо намерили обувката на мъжа, после видели по пътя и стотинки.

Четири дни по-късно полицията открива дядо Кольо в тръба на метри под земята. Мъжът бил в съзнание, макар отслабнал физически. С помощта на багер, полиция, пожарна и гражданска защита, дядо Кольо е бил спасен.

Изровен изпод земята, Кольо Колев е настанен в интензивното отделение на ловешката болница. Телесната му температура вече е в норми и до дни се очаква да се върне в родното Хлевене.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15256

3

mendi

04.11 2016 в 13:30

"Входовете" на шахтите би трябвало да са идиото-обезопасени? Добре че бай Кольо е имал стабилен запас от енергиини напитки в кръвта та е издеанил 4 дена, но нищо не пречи на негово място да беше някое дете което можеше и да не се намери!

16193

1

SC

04.11 2016 в 12:42

Дядо Кольо - президент!