Джакузи засмука 4-годишно дете в Златни пясъци

OFFNews 27 февруари 2017 в 11:26 10801 4

Джакузи засмука 4-годишно дете в Златни пясъци

Четиригодишно дете е пострадало, след като било засмукано от помпа в джакузи. Инцидентът е от 25 февруари, съобщават от прокуратурата. 

Момиченцето е от Великобритания. То било на почивка с майка си и баба си, които отседнали в хотел „Адмирал“ на Златни пясъци. В събота те посетили комплекса на хотела с басейн и джакузи. Детето решило да се премести до майка си в джакузито, когато започнало да пищи от болка. Спасителят веднага изключил смукателната помпа, за да бъде освободено детето от получилия се вакуум.

Пострадалото момиченце е било транспортирано веднага в болницата „Света Анна“, където са извършени две операции за спасяването му. В момента детето е в реанимацията на болницата в тежко състояние и увреждания.

Разследването се води от Районната прокуратура във Варна. Според разследващите телесната повреда е причинена на детето поради незнание или "немарливо изпълнение на занятие или друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност". Характерът на телесната повреда – тежка или средна, ще бъде уточнен в хода на разследването.

Продължават процесуално-следствените действия по инцидента под ръководството и надзора на Районната прокуратура във Варна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

4

Izalina

27.02 2017 в 14:02

Забелязвам, че Варна присъства напоследък в новините изключително с тази заглавна картинка, само с крими-репортер ли разполагате там, драга редакция? ;)

12060

2

МИЛА

27.02 2017 в 12:53

ВЕЧЕ НЯМА НИКАКВА НАДЕЖДА ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА СЕ ОПРАВИ.ТО НЕ БЯХА ТУНЕЛИ,ТО НЕ БЯХА МОСТОВЕ,А СЕГА И ДЖАКУЗИ - ТОТАЛНА РАЗРУХА НАВСЯКЪДЕ.ЖАЛКО ЗА ДЕТЕНЦЕТО,ДАНО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ И ДА НЯМА ПОСЛЕДСТВИЯ.

7930

1

jkljkl123

27.02 2017 в 12:36

http://dnes.dir.bg/news/dete-zlatni-pjasatzi-baseyn-9040838

не се научиха българските 'хотелиери'.За съжаление.