„България Ер“ подарява самолетни билети и вход за фестивала Lollapalooza в Париж

OFFNews 29 май 2017 в 13:33 3956 1

По повод стартирането на обновения си и по-функционален сайт, „България Ер“ реши да изненада пътниците с игра, която да донесе на победителя незабравими емоции. С играта #Билети, фестивал и един приятел късметлия ще спечели два двуспосочни самолетни билета до Париж и вход за известния фестивал Lollapalooza, който тази година ще се проведе на 22 и 23 юли във френската столица. 

Механизмът за участие е много лесен – в различните страници и подстраници на сайта www.air.bg са скрити имена на музикални изпълнители. Участниците трябва да ги открият и да посочат тяхна песен като коментар под публикация за играта във Fаcebook.

Всеки ден имената на музикантите ще бъдат различни. Във Facebook страницата на авиокомпанията са описани подробно условията и стъпките за участие.

Жокер към участващите е, че най-много изпълнители ще бъдат скрити в новите секции на сайта. Обновеният интерфейс на интернет страницата вече предлага възможност пасажерите да проверят и следят полета си онлайн с услугата „Полетно разписание“.

За пръв път през сайта на „България Ер“ пътниците могат да резервират и място, където да отседнат по време на почивката си. На тяхно разположение е огромният асортимент от вили, хотели, апартаменти, който Booking.com предлага в стотици градове по света. Създадена е още контактна форма, през която хората могат лесно да изпращат запитванията си към „България Ер“ и да получат бърз отговор.

Играта #Билети, фестивал и един приятел ще продължи до 11 юни. Победителят ще бъдат изтеглен на 12 юни и ще бъде обявен на Facebook страницата на авиокомпанията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови