БАКБ вече издава най-новите и модерни безконтактни карти с чипове

OFFNews 03 април 2017 в 14:09 3951 1

Най-новите и модерни безконтактни карти с чипове от днес вече се издават и от Българо-американска кредитна банка. Картите отговарят на последните изисквания за сигурност на международните картови организации и осигуряват множество предимства и удобства за клиентите, съобщават от финансовата институция.

С тях картодържателите на БАКБ разполагат с удобството да извършват безконтактни плащания. Те получават автоматична регистрация и безплатна 3D парола за своите сигурни плащания в мрежата. По желание, клиентът може да получи безплатно своята карта по куриер, на предварително посочен адрес или пък да я вземе от посочен от него офис на банката.

Високото ниво на сигурност се гарантира и от възможността за изпращане на ПИН кода и паролата за сигурни плащания чрез SMS на мобилен телефон. В допълнение, потребителят бива известяван за всяка авторизация.

Водещо предимство за всеки картодържател на БАКБ, че дебитните карти, издавани от банката, са без такса за издаване и поддръжка, без такса за плащане на стоки и услуги в търговски обекти в страната и в чужбина и без такса за теглене на суми от всички банкомати в България.

От своя страна, кредитните карти са с до 50 дни гратисен период за безлихвено погасяване на задълженията (включително изтеглените суми в брой). БАКБ предлага кешбек програма по всички кредитни карти на БАКБ - за частни или бизнес клиенти. С нея всяко плащане на ПОС терминал за стока или услуга в магазин или в интернет акумулира сума, която носи приход на ползвателите.

БАКБ осигурява постоянни промоционални оферти и отстъпки при търговци на своите картодържатели. Банката регулярно организира томболи и участия в промоции, които осигуряват различни награди за клиентите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови