Новата кралица на грациите мечтае за скок с парашут

Ивет Лалова е големият идол на Невяна Владинова

OFFNews 22 май 2017 в 10:09 4941 1

Снимка БНР

Едно момиче от Плевен си извоюва тази година правото да се нарича новата кралица на българската художествена гимнастика. Короната със сигурност тежи и Невяна Владинова го знае. Носили са я Мария Гигова, Диляна Георгиева, Лили Игнатова, Мария Петрова, да не изброяваме всичките ни златни момичета.

Неви взе Световната купа в София, а на Европейското първенство в Будапеща вчера добави бронз, като преди това помогна и за бронза в отборното. Плевенчанката, която мнозина оприличиха на Нина Добрев, разкри пред beautyinsport.com някои свои тайни.

Неви няма прякор, но пък се гордее с няколко талисмана, които носи на състезания. Обича всички уреди, а най-много цени последната победа в София.

Мария Петрова е неин пример в художествената гимнастика, но идолът й в спорта се казва Ивет Лалова. Освен художествена гимнастика обича да гледа лека атлетика и волейбол.

Като любими градове посочва родния Плевен и Рим.  Харесва музиката на Дженифър Лопес и филмите с Джони Деп.

Мечтаният подарък за ЧРД? Скромен. Скок с парашут.

Ако иска нещо повече от себе си, то това е да бъде-по-нахална. Да, новата кралица на грациите ни е скромна, затова и се притеснява да дава интервюта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови