Илиана Раева потвърди: Цвети идва на бенефиса

OFFNews 16 ноември 2016 в 20:36 6570 0

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева заяви категорично, че пострадалата след падане от шестия етаж преди олимпиадата в Рио грация Цветелина Стоянова ще присъства на бенефиса на ансамбъла утре вечер, 17 ноември, в "Арена Армеец".

"Да, Цвети ще присъства. Надявам се феновете да засвидетелстват обичта си към нея, както го правеха по време на дългите месеци на възстановяването й", каза Раева преди последната тренировка на златните ни момичета Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Цветелина Найденова, Любомира Казанова, Катрин Велкова и Елена Тодорова преди грандиозния спектакъл, с който ще се сбогуват с публиката след седем години на спортната сцена.

Грациите ни излизат наистина за последно пред публика, след като пропаднаха първоначалните планове бенефисът им, наречен "Отборът", да се превърне в нещо като национално турне. Всяка от състава си има планове за след спорта и вече работи по реализацията им.

На шоуто, което ще започне от 19,30 часа, се очаква да присъстват над 12 000 зрители. Ансамбълът работи почти изцяло в този си състав цели седем години от 2010 до 2016 година. Момичетата спечелиха 81 медала от олимпийски игри, световни и европейски първенства, Гран При и световни купи.

Те станаха абсолютни световни шампиони през 2014 година, извоюваха златни медали от финалите на световни и европейски първенства. Върхът в кариерата им безспорно е бронзовият медал от Рио 2016.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови