Грацията Любомира Казанова: Дано хората обикнат и новия ансамбъл

OFFNEWS 18 ноември 2016 в 14:40 19107 0

"Златната резерва" Любомира Казанова изрази надежда и момичетата от новия ансамбъл да пълнят залите като предшественичките си.

Вчера грациите Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Християна Тодорова и Ренета Камберова си казаха "сбогом" с българската публика, а Казанова, която се включи "на пожар" за европейското първенство и олимпиадата в Рио, остава и в следващия отбор, като с присъствието си ще осигури така важната приемственост.

"Ей хора, това беше най-невероятното ми преживяване някога! Изключително съм благодарна на хората, които направиха този бенефис, без които нямаше да бъде това шоу, което всички вие видяхте вчера!

Благодарна съм, че макар и на последната права да имах честта да бъда част от този уникален отбор, който безкрайно обичам и искам безкрайно да благодаря, че ме приеха така топло и ми помагаха във всичко. Те са моето семейство, моите най-добри приятелки и страшно много ще ми липсват!

А с този бенефис се надявам да си дадем един силен старт и в следващия олимпийски цикъл да пълним залите така, както вчера, и да ви караме още повече да се гордеете с родината си!", написа Любомира в социалните мрежи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови