ЦСКА-София не успя да развали празника на Лудогорец

OFFNews 20 май 2017 в 22:13 2901 0

ЦСКА-София не успя да развали празника на Лудогорец за шестата поредна титла в България, след като стигна само до равенство 1:1 при гостуването си в Разград.

Двубоят се изигра под постоянен дъжд, който затрудни двата отбора да покажат качествата си. Домакините откриха с атрактивен гол на капитана Светослав Дяков малко преди почивката, който порази вратата на "червените" от 40 метра след грешка в защита на Божидар Чорбаджийски и неразумно излизане на вратаря Георги Китанов.

През второто полувреме ЦСКА-София изравни с попадение на Фернандо Каранга. Надлъгването до края на мача обаче излезе без победител и двата отбора разделиха по точка. "Червените" имат преднина от 5 точки на второто място пред Левски, който утре гостува на Дунав.

След мача шампиона Лудогорец вдигна купата на Първа лига, получи златните си медали и заедно с феновете отпразнува шестата си поредна титла в българското първенство със стилно парти без чалга.

В друг мач от Първа лига по-рано през деня Верея победи Пирин с 1:0 и се класира за следващия етап за място в Лига Европа, където ще срещне Ботев, който вчера отстрани Берое и остави Ферарио Спасов без работа за пореден път.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови