Търгът в ЦСКА прекратен, Гриша Ганчев видя циркове (снимки)

Донислав Донев 30 март 2017 в 15:15 4535 0

Снимка Сергей Антонов

Синдик Дора Милева прекрати търга за емблемата на ЦСКА. Тя реши, че не са допуснати всички участници. Гриша Ганчев излезе и каза, че някои хора са направили циркове.

Любопитното е, че точно скандиращи името му фенове не позволиха на хората от ЦСКА 1948 да влязат при синдика. Полицията остави привържениците на ЦСКА-София да ходят навсякъде.

Някои от тях ръкомахаха от канцелариите, което вероятно го има само в изостаналите африкански държави.

"Имаше търг, някои хора не пожелаха да влязат. Направиха панаирите тук. Ние подадохме офертите, госпожата е решила, че ще го прекрати търга и толкоз", каза Ганчев.

На въпрос дали това означава, че търгът е прекратен, той отговори: "Мисля че, да. Не е бил осигурен достъп. Имаше полицаи и всичко. Да ви кажа, има големи комплексари във футбола в България. Проблемите трябва да са на "Армията",  когато всичко трябва да е спокойно.

На въпрос кого визира, Ганчев отговори: "Да не сте паднали от небето". При нов въпрос дали е Кирил Домусчиев, босът на ЦСКА-София продължи: "Той си ги избива комплексите. Явно е искал да е иди какво си".

Ганчев заяви желание да участва в новия търг. И заяви, че не е чувал за ЦСКА 1948.

"Не ми писва,тук всеки иска да се прави на маймуна. да се прави. ЦСКА е тук, на "Армията". ЦСКА е хората", продължи той.

Ганчев отказа да разкрие каква оферта е бил приготвил. И пожела да са живи и здрави тези, които предложат повече пари.

"Този им стоеше тук, а другите две фирми на "Васил Левски". Той не искаше да влезе. Яко беше успял, щяха да кажат, че другите им две фирми не са били допуснати", продължи бизнесменът от Микре, "Провокации, нищо не предстои, имаме мач в събота. И за него дават 3 точки. Надявам се нашите играчи да излязат мобилизирани и да го спечелят".

Той разкри, че готви нова емблема за 70 години ЦСКА. Ще я представят другата седмица. "Много е хубава, същата, с леки подобрение", отбеляза той.

"Решили са да играйкат, играйкат си", каза Ганчев по адрес на конкурентите, "Явно ги тревожи, че съм тук. Вие сте свидетели на панаирите през последните 3 години. Опитаха се да заличат клуба, пратиха го по паланки. Истинските армейци не могат да позволят това нещо".

На адрес кой иска да заличи това, Ганчев отвърна: "Какво ме питаш, все едно си паднал от небето. Изхвърлиха ли го отбора. Да. Други отбори имат ли дългове. Защо стоят те? Защо този отбор беше пратен по ниските дивизии. Дащо го занулиха.".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови