Стоичков прати 6 целувки на хубава водеща заради Барса

OFFNews 09 март 2017 в 17:31 2866 0

Христо Стоичков грееше след феноменалната вечер на любимата му Барселона. Камата предрече, че ПСЖ ще си тръгнат разплакани и позна. Той спечели дори бас с колега водещ от мексиканската телевизия, който заложи на французите. Загубилият ще тича на пътека, докато води следващото шоу

Христо се включи веднага за своята Univision TV. "Аз съм най-щастливият на света. Това е моята Барса. Тези футболисти не играят заради пари, играят със сърцата си!) Още веднъж се видя, че публиката на Барселона е най-великата в света.

Сега съм най-щастливият човек. Имаше моменти, в които страдах след гола на Кавани. Момчетата показаха характер, показаха, че трябва да се бориш до самия край", заяви Ицо, след което прати целувки на красивата водещата. Точно 6 на борй, ясно защо!

После Ицо се появи и по друг канал. "Този отбор няма граници. Ако Барса се нуждае от 12 гола, може да ги вкара", отсече Камата в интервю за TyC Sports. "Вчера ПСЖ показа, че е средняшки отбор. Отказаха се от футбола. Беше срамно.

Денят е много специален. Това са хора, които преминават всички футболни граници. Преди срещата разговарях с Меси, Суарес и Неймар. Те бяха убедени, че ще отвърнат на удара, получен в Париж", разкри българинът.

"Не съществува толкова завършен играч като Меси. Дори да не спечели Световното първенство, той ще остане като най-големият. След вчерашния мач никой не може да отрече, че Меси е най-добрият футболист в историята", каза още Стоичков в телефонното интервю за Tуc Sports.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови