Стоичков на 51 години! Брадясалият тип от 1994-а отказва да се промени

Ивайло Йолчев 08 февруари 2017 в 13:17 4653 1

Тази нощ някъде в Маями Христо Стоичков ще вдигне тост за 51-ия рожден ден. Вероятно ще е заедно с дъщерите, зетьовете, първото внуче Миа. И съпругата Марияна, разбира се.

Напоследък Камата изчезна от публичното пространство. Даде си почивка след бурната 2016 г. Тогава напълни националния стадион за юбилея. Въпреки зверския дъжд.

После взе знамето в четата на Гриша Ганчев при разделянето на ЦСКА. За радост на едните. Докато другите плачеха. Но днес всички му честитят! И прощават, защото за тях ще остане най-великият не само в историята на ЦСКА и на футбола. За тях Ицо е номер едно в цялата Вселена.

Нормално, левскарите нито ще честитят, нито ще простят закачките, заради които го нападат при всеки удобен момент. И принудиха Камата да закрие профилите си в социалните младежи. Мразят го искрено.

Такъв е Христо Стоичков. Има уникалната способност не просто да разделя хората. Запраща ги директно в двата полюса. Такъв е характерът му. Лесно пали, но и лесно връща педала назад.

Хваща знамето, после го хвърля и изчезва към Маями. Дава името си с лекота. После безцеремонно зачерква тези, на които се е доверил.


Вече прехвърлил 50-те, Стоичков си остава онзи брадясал тип, който ни радваше през 1994 година по американските терени. Усмихнат, след секунди намръщен и псуващ. Радостен, но пак псуващ..

Майната му на всичко днес! Да си жив и здрав, Христо! Тази вечер ще изпия чаша хубаво, горчиво вино в чест на най-великия български футболист. В твоя чест!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14355

1

neverland

08.02 2017 в 13:28

Да, много добре написано, засяга и двете полярни мнения са Ицето-гениален футболист и гениален футболист, но простак, еди какъв си бил в живота , поведението му било арогантно и грубо...
Силно контрастна личност, силен характер, наглед сурова личност. Силно люби и силно мрази, по Ботев.