Сняг спря Славия - Лудогорец, Венци Стефанов нарече "орлите" кокони от Делиормана

OFFNews 19 февруари 2017 в 17:05 2551 0

Двубоят от Първа лига между Славия и Лудогорец на националния стадион "Васил Левски" беше прекратен при резултат 0:0 в 12-ата минута заради обилния снеговалеж.

Теренът побеля, топката стана трудноподвижна и реферът Стефан Апостолов реши, че условията не са подходящи за футбол. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не беше много съгласен с решението му.

"Как да съм доволен? Видяхте префърцунените кокони от Делиормана... Нали футболистите на Лудогорец са много изнежени и затова мачът се прекрати. Те не могат да играят при тези условия. Има си правила, които трябва да спазват всички. Срещата трябва да се проведе утре. Парното е включено и утре сняг няма да има.

Виждате, че в момента не вали, но не искат да играят. Чувам, че Лудогорец иска мачът да се отложи за неопределен период. Те са голямата работа в тази държава. Ако това се случи, ще бъда сигурен, че няма държава и футбол.

Днес не можеше да се играе, защото тези момчета от Разград са по-нежни. Но в крайна сметка съдията е взел такова решение и ние се подчиняваме", заяви Стефанов. 

"Не му отива на годините вече да се прави на шут. Какъв интерес имаме от отлагане? Та Славия като домакин нямаше и червени топки. Ако не бяхме дали нашите, мочът можеше и да не започне", контрира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Вратарят Владислав Стоянов пък посъветва Стефанов да се съблече по екип и да излезе той да играе футбол в такива условия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови