Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Рома и три английски клуба в бой за Кафу

OFFNews 13 януари 2017 в 16:31 3011 1

Рома е поредният участник в надпреварата за Джонатан Кафу от Лудогорец, съобщават в Италия. Римляните спешно търсят попълнения в атака. Те продадоха Итурбе на Торино, а звездата Мохамед Салах замина с египетския национален отбор за участие в Купата на африканските нации и не е ясно кога ще се върне.

Треньорът Лучано Спалети избира между Кафу, Тайсън (Шахтьор Донецк) и  Фегули (Уест Хям). Римляните вървят втори след Ювентус и минават за сигурни участници в Шампионската лига догодина, така че са повече от привлекателна дестинация.

Рома обаче ще срещне сериозна конкуренция, тъй като в последните часове "Дейли стар" обяви английски трибой за бразилския талант. Към Кафу са се насочили Лестър, Евертън и Уест Хям. Мениджърът на шампионите Клаудио Раниери гледа лично няколко пъти нападателя.

Официален интерес вече заяви и френският гранд Лион. "Хлапетата" дори минаваха до преди няколко дни като основен фаворит за подписа на Кафу, който вкара два гола в групите на Шампионската лига.

Кирил Домусчиев няма да спира най-добрия си футболист при оферта от 10 милиона евро. По наша информация бизнесменът  не иска да повтаря грешката с голаджията Роман Безяк, който си тръгна без пари, като преди това беше отклонена оферта за 3 милиона евро. По същата причина няма да бъде спиран и друг бразилец - Вандерсон. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!