Реал отне 357 карти от фенове, продали се на Барса

OFFNews 26 април 2017 в 14:30 2730 1

Снимка real madrid

Парите са пари, дори когато става въпрос за съперничеството Реал - Барса. Доста фенове на мадридския гранд (или поне пишещи се за такива) предпочетоха да изкарат някое евро, вместо да гледат на живо Ел Класико.

В резултат Реал отне абонаментните карти на 357 души след разследване заради огромния брой фенове на Барселона, присъстващи на "Сантяго Бернабеу" в неделя. Оказа се, че въпросните 357 човека са закупили максималния позволен брой билети към своите карти и след това ги препродали на привърженици на каталунците на по-високи цени.

Доказа го радостта в някои сектори на Реал Мадрид при победното попадение на Лионел Меси, то се видя още при живото предаване.  Реал направи светкавично вътрешно разследване.

Виновниците повече няма да гледат мачове на Реал този сезон, а още 1000 души се разследват, за да се предотврати повторно подобна простотия.

Вероятно над 2000 абонаментни карти са притежавани от хора, които изобщо не посещават мачовете на Реал. Вместо това препродават билетите си kа много по-висока цена при "касови" срещи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

1

Hissarion

26.04 2017 в 14:44

Колеги, кой Ви пише спортните новини? Прегледайте си статията за наличието на правописни грешки и отсъствието на елементарна култура на публично изказване. Повечето от коментарите под статиите са на по-високо ниво от това.