Реал измъкна победата с гол в 90-ата минута

OFFNews 15 април 2017 в 19:12 2535 0

Реал Мадрид победи Спортинг Хихон като гост с 3:2 в мач от 32-ия кръг на испанската Примера дивисион. С почти изцяло резервен състав, "белите" изкопчиха успеха на стадион "Ел Молинон" с гол на Иско в 90-ата минута.

Oще в 14-ата минута домакините откриха резултата. Микел Весга изведе Дуйе Чоп, който насочи топката по елегантен начин покрай вратаря. Само 3 минути по-късно Иско успя да изравни с прекрасна самостоятелна акция и великолепен завършващ удар.

Домакините отново поведоха в 50-ата минута, след като Микел Весга отправи неспасяем параболичен удар с глава към далечния горен ъгъл за 2:1. В 59-ата минута "Белия балет" отново успя да възстанови равенството. Данило центрира отдясно, Мората се извиси над всички и насочи безупречно топката във вратата.

Точно в 90-ата минута Иско се превърна в герой за Реал, отбелязвайки победното попадение в мача с мощен шут извън наказателното поле.

След тази победа мадридчани вече имат 75 точки и се отдалечиха на върха от преследвача си Барселона, който със 69 точки и довечера играе с Реал Сосиедад.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови