Реал изкушава ПСЖ с 90 милиона и Бейл за Неймар

OFFNews 22 юли 2019 в 12:26 1626 0

Офертите за суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар не спират да валят от всякакви посоки. След сериозните предложения на Барселона и Ювентус, сега такова дойде и от Мадрид.

Ръководството на Реал е готово да предложи на ПСЖ за бразилеца ненужния на "белия балет" Гарет Бейл и 90 милиона евро, информира "Mundo Deportivo".

Припомняме, че преди това Барселона на няколко пъти предложи свои футболисти и по-малка сума за Неймар, но безкомпромисните парижани отрязаха каталнунците. 

Преди няколко дни пък стана ясно, че бащата на Неймар е бил на среща с шефове на Ювентус, но очевидно преговорите в Торино не са били успешни.

По-рано днес бившият френски премиер и настоящ общински съветник в Барселона Мануел Валс направи любопитен коментар относно сагата с бразилеца. Според Валс Неймар трябва да се завърне в каталунската столица, за да върне радостта си от играта.

"Неймар вече не може да остане в ПСЖ, защото направи много поразии на лично и спортно ниво в Париж. Той трябва да се завърне в единствения отбор, който може да му помогне да се възстанови и да покаже отново най-доброто от себе си, като играе с Меси, Гризман и Суарес.

Би било невероятно да имаме тези четиримата в Барселона. Но трансферът зависи от финансовата част. Като фен на Барса бих искал да видя Неймар в отбора", каза Валс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови