Продадоха 8000 билета за Холандия, певица помага с агитацията (видео)

OFFNews 22 март 2017 в 18:23 1908 0

Около 8000 билета за продадени до този момент за световната квалификация между България и Холандия, научи OFFNews. Мачът е в събота от 21,45 часа на националния стадион. БФС се надява на финален щурм на запалянковците и около 20 000 зрители.

Времето е хубаво, на терена ще греят Ариен Робен и още куп звезди. Припомняме, че "Васил Левски" се пръскаше по шевовете преди 11 години, когато за последно приехме "лалетата". А валеше зверски дъжд. Тогава Мартин Петров вкара уникален гол за равенството 1:1. 

Припомняме, цените са както следва - сектор А - 40 лева, сектор В - 30 лева и по 12 лева за Б и Г. Има и ВИП пропуски по 200 лева.

Да помага с посещаемостта се зае и сексапилната певица Веси Бонева. БФС пусна видео послание към българските привърженици - "Заедно в един ритъм". Видеото е озвучено с песента "Родината" на Веси.

"Гордеем се, че с нашата песен ще помогнем за това сърцата на привържениците и футболистите от отбора да бият в един ритъм. Само тогава ще постигнем победите, които всички ние искаме.

Елате на стадиона и подкрепете България. Пожелаваме успех на момчетата в предстоящия мач с Холандия и в останалите мачове от квалификациите", заяви изпълнителката пред сайта на БФС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!