На "Българска армия" става страшно покрай търга

OFFNews 29 март 2017 в 21:28 2931 1

Утре, 30 март, на стадион "Българска армия" ще се проведе дългоочакваният търг с тайно наддаване за вещите и имуществените права на обявеното в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД.

Най-ценният актив е графичния знак, оценен на близо милион лева, като се смята, че който го купи, ще придобие и историята и титлите на ЦСКА.

До ранния следобед единствен собственикът на елитния ЦСКА-София Гриша Ганчев беше подал документи за участие. До вечерта обаче ситуацията се измени и вече кандидатите станаха четирима. Освен Ганчев с мерак за емблемата са фирма със собственици привърженици на ЦСКА, както и две други частни компании.

За участие в наддаването следва да се внесе задатък от 10 процента от цената, а в последствие наддавачите посочват предложената от тях цена с думи и цифри и подават предложението си в запечатан непрозрачен плик. Офертите се подават от 13.00 до 14.00 часа на 30 март, деня на продажбата, след което ще бъдат отворени от синдик Милева.

От ЦСКА-София смятат, че единствено те имат право на участие и оцениха подадените други три заявки като провокация.
От клуба разпространиха обръщение до феновете преди предстоящия търг за имуществото и ги призоваха да дойдат и да осуетят участието на конкурентите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11749

1

либеро

29.03 2017 в 22:28

Как са играли без емблема до сега???
КОй им е разрешил?
А и да я спечелят,....какво значи абревиатурата ЦСКА в настоящия момент?Това отбор на БНА ли е?
...луда работа...