Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

НКП и Тръст "Синя България" съпричастни с жертвите от атентата в Стокхолм

OFFNews 08 април 2017 в 14:30 3135 1

Национален клуб на привържениците на Левски и Тръст “Синя България” изпратиха своите съболезнования на приятелите си от ФК Юргорден във връзка с вчерашната терористична атака в столицата на Швеция.

Двата отбора изиграха приятелски двубой на 10 октомври 2015 година и отбелязаха 50-годишнината от първия мач на „сините” в европейските турнири срещу скандинавския съперник.

Ето какво гласи писмото:

Скъпи приятели от Юргорден,

във връзка с жестоката терористична атака в Стокхолм, Националният клуб на привържениците на Левски и Тръст „Синя България“ поднасят искрените си съболезнования.

Пазим скъпи спомени от гостуването Ви в София през 2015-а година, когато уважихте нашият 50-годишен юбилей от дебюта ни в Европейските клубни турнири, именно срещу Вашия клуб. Съжаляваме, че един варварски акт е причината да се свържем с Вас сега, а не любимата ни игра. Въпреки това, ние стоим рамо до рамо с клуба и феновете на Юргорден, изправени пред лицето на терора.

Поощряваме Ви да останете силни и да накажете извършителите с цялата тежест на закона. Гледаме напред към бъдещето с увереност, че то ще бъде по-добро и отново ще се срещнем на терена в един футболен празник, но дотогава Ви уверяваме, че разполагате с пълната ни подкрепа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

08.04 2017 в 14:45

Интересно.
Един от сините "благодетели" напусна този свят проснат на паважа. Ама май не беше Стокхолм... Да не би сините говеда да са се объркали? Стокхолм не е Амстердам.
 
X

Подкастът на OFFNews