Моуриньо: Не искам да чувам за футбол, питайте Ед за Гризман

OFFNews 27 май 2017 в 17:50 2295 0

Мениджърът на новия шампион в Лига Европа Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо сподели пред Скай Спортс, че не иска да чува за футбол в близкия един месец.

Португалският специалист бе сред зрителите по време на квалификацията в Гран При на Монако в Монте Карло за Формула 1. Видимо в добро настроение, специалистът каза, че "няма представа" дали клубът ще привлече Антоан Гризман и подчерта, че трансферите се движат от вицепрезидента на Юнайтед Ед Уудуърд.

"След финала си обещах, че един месец няма да се интересувам от футбол. Знам, че днес е финалът за Купата на Англия и този на Португалия, но не ме интересува. Не ме интересува как ще завършат.

Мога само да кажа, че съм много щастлив от този сезон. Радвам се, че взехме трофеи, върнахме се и в Шампионската лига. Но сега е време да си почина малко, да се отпусна и да се занимавам с други неща. Време е да обърна внимание на приятели, семейство, както и на някои други спортове, които обичам.

Нямам представа дали Антоан Гризман ще дойде в Юнайтед. Питайте Ед Удуърд. Той знае от март кой искам, какво искам и колко искам. Сега е времето той да работи, защото през август ще е на почивка, а през август аз ще работя

Не знам кой ще спечели състезанието тук в Монте Карло, не съм специалист, този сезон във Формула 1 е много непредвидим", каза Моуриньо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !