Меси измъкна точката за Барселона с Виляреал (видео)

OFFNews 08 януари 2017 в 23:39 4949 0

Снимка Фейсбук на Виляреал

Виляреал спря 1:1 Барселона в битката за титлата на Испания. Води Реал, а Севиля успя да изпревари каталунците. Италианският национал Никола Сансоне се разписа в 50-ата минута за домакините. Роденият в Мюнхен нападател се възползва от перфектен пас на бразилската звезда Алешандре Пато.

Веднага след това Неймар имаше идеален шанс да изравни, но пропусна. Лео Меси спаси Барса с гол от фаул в 90-ата минута.

Барса владееше топката в 70% от времето и отправи 16 удара срещу 5 за "Жълтата подводница". Това не помогна на каталунците, които са на път да се простят рано с титлата. Нищо чудно треньорът Луис Енрике да си замине.

За негов заместник се спряга Маурисио Почетино от Тотнъм, изкарал 6 години като футболист в Барселона, но с екипа на градския съперник Еспаньол.

Други резултати от тази вечер: Атлетик Билбао - Алавес 0:0, Бетис - Леганес 2:0, Селта - Малага 3:1. В класирането след 17-ия кръг води Реал Мадрид с 40 точки и мач по-малко. Втори е Севиля с 36, пред Барселона 35,  Атлетико Мадрид 31 и Виляреал 30.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови