Меси: Футболът иска жертви

OFFNews 05 април 2017 в 13:59 1909 1

Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси демонстрира силен характер, след като сподели, че е свикнал с критиките. Лео смята, че професионалният футбол иска жертви.

"Не обръщам внимание на критиките. Разбирам, че сме изложени на показ, което оказва сериозно влияние. Разбирам хората, които искат и изискват от Аржентина да спечели трофей, но никой повече от нас самите футболисти няма по-голямо желание това да се случи.

За да станеш професионален футболист, се изискват жертви, но не повече от тези, които прави един обикновен човек ежедневно в работата си", каза той.

Тази вечер в 20:30 часа Барселона приема Севиля в мач от 30-ти кръг на Примера дивисион. Каталунците поддържат интригата в битката за титлата, като се намира на втората позиция с 2 точки по-малко от лидера Реал Мадрид, но и с мач повече.

Севиля е в неприятна серия от 5 поредни мача без победа във всички турнири и се срина до 4-ото място във временното класиране, което ще накара гостите да търсят трите точки на всяка цена, за могат да останат в зоната на евротурнирите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

1

Hissarion

05.04 2017 в 16:00

Да, жертвите не са повече от тези, които прави един обикновен човек ежедневно в работата си, но пък заплащането е в милиони пъти повече.