Лудогорец скача за победа срещу Базел

OFFNews 22 ноември 2016 в 22:25 1169 0

Лудогорец няма да играе за 0:0 срещу Базел, а ще търси резултатна игра. Това заяви треньорът на "орлите" Георги Дерменджиев на официалната пресконференция преди двубоя от петия кръг в предварителна група А на Шампионската лига.

По принцип резултат 0:0 е в интерес на разградчани, които по този начин ще изместят швейцарците от мечтаното трето място в класирането, което дава право на участие в Лига Европа напролет.

"Както сме тръгнали да играем досега, все бележим голове. Ще е добре за отбора отново да отбележи голове. Нямаме кадрови проблеми. Не бих искал да кажа Базел по какъв начин ще играе.

Щом са ни разгадали, това е добре за тях. Предстои ни мач срещу много добър съперник, но мислим позитивно и искаме да играем през пролетта. При всички случаи този мач трябва да се изиграе на едно изключително интелектуално ниво. Очаквам нашият отбор да изиграе много добър мач.

Знаем, че Базел е в по-добра форма от предишния двубой, но и нашата е добра. Знаем какво ще загубим и двата отбора при евентуално поражение. Очаквайте тактически мач, а не такъв на приливи и отливи. Изиграхме много мачове с по-голямо напрежение от този", коментира Дерменджиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови