Кристиано Роналдо в центъра на гей скандал

OFFNEWS 21 ноември 2016 в 22:43 11082 0

Страхотен гей скандал се развихри в Испания след дербито между Атлетико и Реал Мадрид на "Висенте Калдерон" през уикенда.

Реал победи с 3:0, като с хеттрик се отчете португалската звезда на тима Кристиано Роналдо. След мача в ефира на второто по популярност радио в страната беше излъчен аудиозапис от съблекалнята на Реал, в който се чува разговор между футболистите под душа.

Те говорят високо, за да надвикат течащата вода, поради което гласовете им се чуват в коридора, където външен човек е направил записа. В разговора Роналдо споделя, че футболистът на Атлетико Коке го е нарекъл "педал".

Отговорът на Роналдо бил в духа, че дори и да е така, той е пълен с пари, а Коке не. По-късно беше пуснато и по-подобно описание на разговора, но смисълът се запазва.

Междувременно асоциацията Arcópoli, която защитава правата на хората с нетрадиционна сексуална ориентация, се обърна към футболната федерация на Испания с молба за разследва инцидента, пише "Ас". От асоциацията настояват Коке да бъде наказан заради показаната хомофобия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови