Испански урок за Израел и исторически мач на Буфон в мачовете от група "G"

OFFNews 24 март 2017 в 23:45 2285 0

Испания победи Израел с 4:1 на стадион "Ел Молинон" в мач от група "G" на световните квалификации за Мондиал 2018 в Русия.

Първото полувреме премина под диктовката на испанците. Още в 13-ата минута Давид Силва откри резултата с диагонален изстрел, след хитро подаване на Жорди Алба.

В последните секунди на първото полувреме Витоло направи резултата 2:0 и домакините се прибраха с комфортна преднина преди почивката.

През второто полувреме доминацията на Испания продължи. След центриране от ъглов удар Диего Коща се оказа на правилното място и покачи резултата на 3:0 в 51-ата минута.

В 76-ата минута гостите стигнаха до почетно попадение. Лиор Рафаелов успя да отбележи след центриране от пряк свободен удар. В края на мача Иско оформи крайния резултат - 4:1

В другия двубой от групата Италия спечели домакинството си срещу Албания с 2:0. Тази вечер двубой номер 1000 в своята професионална кариера изигра великият Джанлуиджи Буфон, който бе посрещнат на стадиона с бурни овации от около 32 000 зрители.

Даниеле Де Роси отбеляза от дузпа в 11-ата минута, след като Андреа Белоти бе съборен от Мемушай в наказателното поле на Албания и реферът Славко Винчич не се поколеба да посочи бялата точка.

В 72-ата минута Давиде Запакоста центрира брилянтно към намиращия се на далечната греда Чиро Имобиле и оформи крайния резултат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови