Интер с шокираща загуба срещу Кротоне

OFFNews 09 април 2017 в 17:51 1889 0

Интер допусна шокираща загуба с 1:2 като гост на Кротоне в двубой от 31-ия кръг на Серия А. В състава на домакините отсъстваше българският национал Александър Тонев, но и без него съотборниците му се справиха впечатляващо.

Кротоне поведе с бързи два гола на Диего Фалчинели, който бе точен в 18-ата и 23-ата минута. Единственото, което "нерадзурите" успяха да сторят, беше да стигнат до почетен гол в 65-ата минута чрез Данило д'Амброзио. Загубата отдалечи Интер от Европа, но по-лошата новината за феновете на тима беше, че любимците им бяха изпреварени от градския съперник Милан.

"Росонерите" се разправиха с 4:0 с Палермо. Българският национал Ивайло Чочев игра пълни 90 минути на "Сан Сиро", където страхотно завръщане след контузия направи Сусо. Техничарят вкара първия гол в мача още в шестата минута, а след това асистира на Марио Палич в 19-ата минута. Карлос Бака (37) и Жерард Деулофеу (70) също се разписаха, а Джанкарло Гонзалес от гостите бе изгонен в 83-ата минута.

Въпреки победата и Милан остана извън местата за евротурнирните. Милан е шести с 57 точки, а Интер е седми с 55. Лидер е Ювентус със 77.

Останалите резултати от кръга:

Сампдория - Фиорентина 2:2, Болоня - Рома 0:3, Каляри - Торино 2:3, Удинезе - Дженоа 3:0. По-късно днес играят Лацио и Наполи.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови