Хакери извадиха кирливите ризи на Дейвид Бекъм

OFFNews 05 февруари 2017 в 13:12 9112 2

Полицията започна да разследва скандала "Beckileaks", в който хакери разбиха имейли между Дейвид Бекъм и негови близки. Френски сайт започна да публикува шокиращи подробности, очакват се нови кирливи ризи на английския идол.

Дотук футболната звезда се излага, като отчаяно се опитва да се уреди с титлата "сър" и е готов да плаща огромни суми за благотворителност единствено с тази цел.

Полицията откри  "пробив" в Португалия, където 18,6 милиона файлове бяха откраднати от сървърите на  Doyen Globa - фирмата, управлявана от близкия приятел на Бекс - Симон Оливейра. От екипа на звездата признаха, че са разтревожени от нови разкрития за разговори между Бекъм, Оливейра и Дейвид Гарднър, който е кум на Дейвид и Виктория.

В личните писмата има пиперливи коментари за обществено значими фигури. Това вече започна да удря по бранда "Бекъм", създаван грижливо години наред от фамилията. 

В едно от писмата например се коментира защо певицата Катрин Дженкинс е получила Орденът на Британската империя. "За какво? Че пее на ръгби мачове, посещава войските и признава, че е взимала кокаин? ТОВА Е ШИБАНА ШЕГА" , пише Дейвид в единия от мейловете. Интересното е, че преди време Бекъм и Катрин, прочута уелска певица, бяха изкарани любовници.

Бекс даде тв интервю, в което се защити, че е пращал писмата в напрегнати моменти и изобщо не му е пукало дали ще бъде удостоен с благородническа титла. "Шеги като при всеки нормален човек", добави приятел на бившия футболист.

От откраднатите файлове се разбира още, че Дейвид получава самолетен билет за близо 7000 британски лири, за да участват в благотворително събития в Азия като посланик на УНИЦЕФ.  Той така и не го използва, защото организаторите му пращат частен джет.

Бекъм реагираха сърдито в други случай, в който Оливейра му предлага да извади 1 милион паунда за благотворително събития в Шанхай. Нищо че състоянието му се оценява на 280 милиона паунда.

По повод благородническите титли пък пише на португалеца: "Не очаквам нищо от тази банда. Кой решава за отличията? Отвратен съм, ако трябва да бъда честен. Ако бях в Америка, да съм получил всичко още преди 10 години".

Само заради пустата титла Бекс се съгласява да подкрепи идеята, че Шотландия не трябва да се отделя. Според съветници това ще му спечели много червени точки пред Британската империя. Същото се отнася и за участието му като лице на  обединения тим за Олимпиадата в Лондон.

В крайна сметка Бекъм получи титлата "сър" през 2013 година. Тепърва ще научаваме и други пикантни подробности около живота на звездата,  който досега успяваше да се опази от скандали. Единствената му публична изцепка беше изневярата с асистентката Ребека Лус, която обаче бързо беше простена от Виктория.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13507

2

Предлагам, в знак на почит, признателност и народна любов да бъде присъдена титлата ЦАР на Дядо Бойко!!! Цар-Генерал Дядо Бойко-Бостан Първи!!!
Така ще са колеги с Цар Киро, а Принц Бойко Младши ще е брачед, по царска кръвна линия, с Принц Ангел Рашков и с ня Княгиня Калина децата!!!
За да я има България!!!
По-късно може и светец да го направим.

12678

1

ovgun

05.02 2017 в 13:30

тц тц тц какви неща ги мъчат известните... обикновени суетни комплексари...