Головата машина Божинов вече е свободен агент

OFFNews 31 декември 2018 в 11:21 5914 0

Договорът на суперзвездата Валери Божинов с Ботев Враца изтича днес. Головата машина дойде след началото на сезона, за да помогне на новака в елита за по-достойно представяне.

В основата на завръщането му у нас бе неговият втори баща - старши треньорът на врачани Сашо Ангелов. Нападателят веднага показа класата си и вкара 7 гола в 11 мача. Божигол направи добра статистика. Преди края на есенния дял получи оферта от гръцкия елитен Лариса, която обаче отхвърли.

Ако не си намери отбор в чужбина по време на зимния трансферен прозорец, снайперистът в пеналта почти сигурно ще остане в Ботев Враца. Опция пред страшилището на вратарите е и Левски, но нещата там са доста неясни.

"Нормално е да има интерес към Божинов. Той няма мениджър и ще се опитам да му помогна за Русия. Той може да играе там. Предполагам, че и други агенти ще му търсят варианти.

Смятам обаче, че ако не си намери отбор навън, ще остане в Ботев Враца", сподели пред "Тема спорт" мениджърът Мирчо Димитров, който представляваше футболиста при подписването му с новака.

В същото време стана ясно, че врачани проявяват сериозен интерес към някои от играчите на закъсалия Верея. Последният в Първа лига разчиташе на куп чужденци през есента.

Продължава да няма яснота кой ще е треньорът, кога ще започне подготовка отборът и кои футболисти остават. Сред опциите за Ботев е Дино Мартинович. Словенецът направи силно включване. У нас той рита и за Локомотив Пловдив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !