Фен в Русия пада от 3 метра върху главата си и оцелява

OFFNews 23 май 2017 в 17:44 1860 1

Фен на Спартак Москва паднал върху главата си от триметрова височина по време на последния мач на тима с Арсенал в Тула.

Мъжът полежал няколко минути в безсъзнание, дошъл на себе си, разгонил разтревожените лекари от Бърза помощ, които искали да го хоспитализират и се върнал при другарите си в сектора.

Пострадалият,за който се предполага, че е употребил доста алкохол преди случката, се бил качил на върха на охранителната решетка, която съмишлениците му в сектора се опитвали да изкъртят.

След последния съдийски сигнал феновете на Спартак нахлули на терена, откъртили една от двете врати, късали мрежата, извадили флагчетата за корнер, а за капак изровили и чимове за сувенир. Преди това секторът за гости бил напълно опустошен, седалките изкъртени.

Поведението на феновете на Спартак предизвика изключително възмущение в Русия, тъй като за поредна година те се ползват със статут на безнаказани. Подобни сцени преди Мондиал 2018 се посрещат с голяма чувствителност, тъй като има страхове от руските хулигани, които вече опорочиха Евро 2016 във Франция.

Дори в клуба се плашат от тях и след последния съдийски сигнал футболистите на бегом се прибрали  в съблекалнята.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови