Една легенда се завърна с 200 милиона паунда джакпот

OFFNews 25 април 2017 в 08:04 2909 1

Легендарният Нюкасъл празнува цяла нощ завръщането в елита на английския футбол. 50 000 зрители изгледаха успеха над Престън, който гарантира и на теория второто място, даващо право на промоция. Лидер в Чемпиъншип е Брайтън.

С този мач "свраките" си гарантираха и 200 милиона джакпот за новия сезон. Това са гарантирани приходи от участието във Висшата лига.

Мениджърът Рафа Бенитес, който остана на поста и след изпадането, отказа обаче да говори дали ще продължи. Бившият мениджър на Челси и Ливърпул беше предпазлив. "Останах миналото лято, защото срещнах невероятна лоялност от страна на феновете и всички в клуба.

Аз съм спокоен и сигурен, че Нюкасъл  ще бъде много по-силен през новия сезон. Вярвам в своите играчи. Нека изиграем останалите два мача и тогава ще говорим за бъдещето ми. Поставили сме страхотна основа, а аз се чувствам невероятно щастлив", скромен беше испанецът.

"Поздравления Рафа", написа и легендата Алън Шиърър, "Висшата лига ще е по-забавно място с Нюкасъл. Нека шоуто започне". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

25.04 2017 в 10:40

С този мач "свраките" си гарантираха и 200 милиона джакпот за новия сезон. Това са гарантирани приходи от участието във Висшата лига.

Приходите от участието във Висшата лига не са джакпот.
Днес чупите тъпомера! Първо с откритата вода в урана, сега с този джакпот. Да чета ли другите ви новини или да ви ...